Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pat-pozicija

Mamiću je najljepše kad su Boysi u Mosoru. Ali bojkot se nastavlja!

Marić i Vlaović
Goran Jakus/PIXSELL
22.09.2010.
u 12:01

U klubu nemaju komentara na najnoviju tribinu "Zajedno za Dinamo". Iz Maksimira poručuju: Bitno je da se želi dobro klubu.

Ni druga javna tribina o Dinamovoj budućnosti, održana u kinu Mosor, pod nazivom "Zajedno za Dinamo", nije privukla nikoga iz maksimirskog kluba, što i nije neočekivano zna li se da je na tapeti diskutanata najviše dinastija Mamić.

Jučer smo kontaktirali s Dinamovim dužnosnikom koji je želio ostati anoniman.

– Trenutačno nemamo baš nikakvog komentara na taj skup. Jedino možemo poručiti: bitno je da se želi dobro našemu klubu – kazao je naš sugovornik.

Najvjerojatnije će takva pat-pozicija između navijača koji su pokrenuli tu inicijativu i kluba potrajati. Ne samo da nitko iz kluba ne dolazi u kino Mosor nego se u strahu od gazde na dan održavanja skupova Boysa Mamićevi djelatnici ne smiju ni provozati Zvonimirovom, kao što nikome od BBB-a ne pada na pamet pojaviti se u Maksimiru.

– Za bojkot utakmica je 99 posto Boysa i neće biti prekinut dok u Dinamu ne prestane jednoumlje – poručio je Tomislav Glušić iz Kluba navijača BBB.

I tako, Boysi u Mosoru "šibaju" po Mamiću, a Mamić sjedi u svečanoj loži, jači i moćniji nego ikada. I ne pada mu na pamet da raščlanjuje klupski statut, a kamoli da razmišlja o novome ustrojstvu kluba.

Jedini je pomak u odnosu na prvu javnu navijačku raspravu o Dinamu potpora Boysima jakih Dinamovih imena Silvija Marića i Gorana Vlaovića. Napokon se i među bivšim igračima pojavio netko sa stavom, netko tko ima hrabrosti pitati za taj famozni statut.

Na žalost, onaj kojega Boysi prizivaju, intelektualac i legenda, Zvonimir Boban, kojega jednoga dana vide na čelu kluba, izabrao je šutnju. Za sada.

Ključne riječi

Komentara 68

VZ
veki_zg
13:30 22.09.2010.

....i usput ne trebate mi davat \"minuse\" i slicno jer ovo nije provokacija, nego me stvarno zanima...htio bi da mi netko objasni i da konkretan odgovor na dolje postavljeno pitanje (po mogucnosti od nekog \"normalnog\" ko ide na tekme)

VK
vječni krojf
13:30 22.09.2010.

Neka samo bojkotiraju barem cemo mi istinski navijaci mirno dolaziti na utakmice i navijati za nas Dinamo.Vidjeli su svi kako je bilo fantasticno protiv Villareala i to unatoc bojkota.Bog dao da bojkot potraje u nedogled.

TH
torca hz-hb
15:35 22.09.2010.

statistički gledano od 1000 ljudi, 50 je pijanih, 30 drogiranih i 30 čistih luđaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije