Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamićeve anegdote

Mamić: Naš nogomet je talac pakosnih pojedinaca i skupina

Zdravko Mamić (1)
Marko Prpić/Pixsell
10.06.2011.
u 21:50

Platini je ponudio i sredstava da Hrvatska postane primjer u radu s navijačima, a o tome dosad nigdje nisam vidio ni riječi

Mamić je prepričao i nekoliko anegdota po povratku iz Dubaija.

- Kad sam došao na aerodrom, a morate tamo ići slikati zjenicu oka, meni je policajac rekao da ne moram jer sam iz zemlje njegovog ljubimca Šukera. A dok sam bio na TV-u, tamošnji mi je čovjek pričao tako ushićeno o našoj rukometnoj reprezentaciji, dobio je autogram od Mirze Džombe, s tim da je tako teško izgovorio njegovo ime – govorio je Mamić, no onda mu se čelo naboralo:

- Žalosti da je Uefa prijavila događaje u Splitu na reprezentaciji. Ma možete raditi koliko hoćete ako ste talac pojedinca ili skipine kojoj je cilj napakostiti svojoj državi, to više nije riječ o tome da se napakosti jednom klubu, pojedincu. Platini je naglasio da će biti oštri, ali znam da su donijeli program Europske unije i da su predlagali suradnju, mislim Hrvatskom helsinškom odboru, i da su spremni financirati da Hrvatska postane primjer rada s navijačima u regiji. To sam čuo iz 'flanjke', toga u javnosti nema. A Hajduk, Dinamo i reprezentacija nisu samo pod povećalom nego pod suspenzijom koja se može aktivirati kao izgon iz natjecanja.

Ključne riječi

Komentara 4

DO
don07
09:18 11.06.2011.

smradu licemjerni satra si sve oko sebe i uništio si hrvatski nogomet zbog vlastitog probitka. naš nogomet je talac tebe telca.

Avatar Pivica
Pivica
12:11 11.06.2011.

Dečko,smanji doživljaj,ako se tako budeš nervirao nećeš dočekati 20. rođendan.

DO
don07
19:07 11.06.2011.

još jedan telac u nizu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije