Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA U UPRAVI

Maleš zbog akcije USKOK-a više neće biti predsjednik Hajduka

\'31.03.2012., Stadion Maksimir, Zagreb -  Prva HNL juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Hrvoje Males, predsjednik GNK Hajduka na utakmicu juniora dosao sa sinom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
03.04.2012.
u 21:36

Traje potraga za novom osobom koja bi sjela u fotelju predsjednika uprave

Nadzorni odbor polako slaže svoju križaljku za novu sezonu, ne samo kad je riječ o financijama nego i u upravljačkim strukturama. Traži se partner koji bi u Hajduk mogao ući s kapitalom jer NO želi svesti poslovanje na nulu i početi otpočetka. Naravno, to znači prodaju Anasa Sharbinija i Vukušića, ali i rješavanje igrača sa skupim ugovorima. Novi Hajduk stajat će nešto više od milijun eura po sezoni. Izgledno je da taj novi Hajduk kao predsjednik uprave neće voditi Hrvoje Maleš. Među vodećim članovima NO-a postoji ideja da Malešu ponude mjesto izvršnog direktora, na taj način žele ga zaštiti zbog svega što je učinio u USKOK-ovoj akciji.

Traje potraga za novom osobom koja bi sjela u fotelju predsjednika uprave, s tim da bi NO rado vidio jaki tim. Naravno, puno toga ovisit će i o pronalasku strateškog partnera, koji će sigurno imati svoje zahtjeve na upravljačkim pozicijama.

Ključne riječi

Komentara 33

LT
lini tovar
22:11 03.04.2012.

viruj mi prika da mos slobodno, otkad je dosa NO nema vise cudnih puteva love ;)

BO
boka50
22:58 03.04.2012.

Jako interesantna informacija da će Novi Hajduk stajati 1 milijun eura godišnje !!!! Podijelite to na 20 igrača dobijete 50000 eura po igraču godišnje, a gdje su ostali troškovi. Ako je iznos točan, što sumnjam, onda bi HNK Novi Hajdukk trebao biti amaterski klub.

OB
-obrisani-
21:50 03.04.2012.

Volim Hajduk ali to bi bilo zadnje mjesto gdje bih ulozio svoj novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije