Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOGA TIM-MENADŽERA

Maldini: Dvojim ući li ili ne u reprezentaciju

Paolo Maldini
Pixsell/Reuters
31.05.2010.
u 14:40

Odlaskom u mirovinu krajem prošle sezone Paolo Maldini, legenda Milana i talijanskog nogometa, obećao je supruzi i djeci drugačiji život. Planove mu kvari Talijanski nogometni savez (FIGC).

Naime, mjesto izbornika azzurra jučer je i službeno dobilo svoju popunu nakon što Marcello Lippi s te pozicije odstupi po završetku južnoafričkog Mundijala. Cesare Prandelli dogovorio je četverogodišnju suradnju s Talijanskim savezom, a namjera mu je okružiti se kvalitetnim ljudima.

Jedan od takvih je Maldini s kojim su iz FIGC-a zbog toga u već stupili u kontakt ponudivši mu ulogu tim-menadžera. Takvo što tvrde talijanski mediji, međutim, Maldini o tome još uvijek ništa službeno ne zna.

- Borim se sam sa sobom. Prihvaćanje te uloge značilo bi promjenu planova za budućnost kakvu sam predviđao. Ne mogu reći ni da ni ne jer još nisam upoznat s funkcijom koju bih obnašao.

- Prandelli je svakako čovjek koji može s Italijom napraviti dobar posao - zaključio je Maldini ne otkrivši mnogo.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:25 31.05.2010.

Pa neka umjesto u italijasnku reprezentaciju uđe i radi za hrvatsku reprezentaciju..Takav potez žena i djeca če shvatiti i prihvatiti. Ipak biče riječ o humanitarnome radu i pomoči bezmočnima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije