Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U BARCELONI

Mađari slavili zlato, Hrvati im ukrali šou: 'Bježite ljudi, bježite iz grada'

Vaterpolo proslava Barcelona
Reuters/Pixsell
04.08.2013.
u 09:03

Sandro Sukno izabran je u sedmorku turnira te dijeli titulu najboljeg strijelca sa Crnogorcem Ivovićem

Vaterpolisti Mađarske postali su svjetski prvaci pobijedivši u finalu Crnu Goru 8:7, no hrvatski vaterpolisti izašli su na postolje kao da su oni zlatni. „Bježite ljudi, bježite iz grada stiže ekipa pijana...”, zapjevali su dok su ih Mađari i Crnogorci u čudu gledali. A tada se prolomio Mišin hit:  “Poljubi zemlju po kojoj hodaš...”

Sandro Sukno i Crnogorac Aleksandar Ivović najbolji su strijelci Svjetskog prvenstva s po 20 golova.

- Najvažnija je medalja Hrvatske, a za mene lako - izjavio je Sukno. On je izabran u najbolju sedmorku turnira. Ivović je, pak, zabio tri gola u finalu protiv Mađarske koja je vodila tijekom čitavog susreta.

Crnogorci su prvi put izjednačili 6 i pol minuta prije kraja kada je bilo 6:6. Dvije minute do kraja bilo je 7:7, a onda su Mađari s igračem više zabili pobjednički gol. Marton Szivos i Balasz Harai zabili su po dva gola za Madare. Ovo je Madarskoj deseta medalja na svjetskim prvenstvima, što još nikome nije pošlo za rukom.

Najbolja sedmorka: Nagy(Mađ), Pijetlović (SRB), Figlioli (ITA), Ivović (CG), Janović (CG), Sukno (Hrv) i Daniel Varga (Mađ). Sukno i Varga igraju u Primorju, a Ivović u Jugu.

>> Tucak: Ostvarili smo cilj, presretni smo zbog bronce!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije