Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Ma, kakav Wengen ili Kitzbühel, utrke na Sljemenu su najgledanije!?

Vedran Pavlek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
19.07.2019.
u 16:07

Zbrojena gledanost muškog i ženskog sljemenskog slaloma bila je 26,95 milijuna gledatelja i time veća od tri utrke iz Kitzbühela i Wengena – kazao je Pavlek

Nakon redovnog ljetnog tehničkog pregleda sljemenske staze, koji su proveli direktori FIS-ova muškog i ženskog Svjetskog kupa Markus Waldner i Peter Gerdol, direktor Snježne kraljice Vedran Pavlek iznio je podatak koji bi šefovi utrka u Wengenu i Kitzbühelu mogli odmah dati provjeriti jer zvuči za njih zabrinjavajuće:

– Zbrojena gledanost muškog i ženskog sljemenskog slaloma bila je 26,95 milijuna gledatelja i time veća od tri utrke iz Kitzbühela i Wengena. Zapravo, ovogodišnje utrke na Sljemenu zajedno su ostvarile najveću gledanost od svih utrka Svjetskog kupa u prošloj sezoni – kazao je Pavlek i zapanjio nazočne.

>> Najseksi sportašica opet razbuktala vatru u srcima svojih fanova

Vedran Pavlek
1/4
Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
18:51 19.07.2019.

Opet je nesto nase najbolje,najljepse, najjedinstvenije? Aha..da... Prestanite jednom vise s tim lazima! TONEMO i POTONULI SMO po SVIM MOGUCIM PITANJIMA, cak i po pitanju onog s cime smo se uvijek prcili,turizmom! Zato,prestanite, povraca mi se vise od tih samohvalnih bljuvotina!

SA
SamoMalo
19:27 19.07.2019.

Drazen kartica je ispunjena, nisam brojao ali neka prođe, objavit cemo. Poliranje price snjezne kraljice, pripremite lovu sponzori svih drzavnih firmi jer eto da vasa djeca mogu nesmetano skijati... Golf, skijanje, tenis to su sportske discipline bogatih jer inace njihova djeca rijetko dodu do izrazaja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije