Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Lukaku požuruje Chelsea da ga kupi dok mu nisu počeli ispiti

romelu lukaku
NPH/Pixsell
01.06.2011.
u 23:13

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku (18) uputio je jasan poziv londonskom Chelseaju, koji se zanima za tinejdžera

Lukaku moli klub sa Stamford Bridgea da pokuša njegov transfer na Otok riješiti što prije jer ima drugih obveza kojima se planira baviti idućih tjedana.

– Želim riješiti svoju budućnost do ponedjeljka. Ispiti na fakultetu počinju mi u utorak i ne želim tada na pameti imati nikakvih drugih briga osim škole – istaknuo je belgijski nogometaš koji igra za Anderlecht.

– Ili ću ići u jedan od tri najbolja engleska kluba ili ću ostati u Anderlechtu. Svejedno mi je, ali hoću da se to što prije riješi – iskren je Lukaku, koji bi Chelsea mogao stajati oko 20 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
beb
23:33 01.06.2011.

Bravo decko

Avatar cluesblues
cluesblues
01:48 02.06.2011.

nevjerovatno kolko su ova sportska piskaral nepismena: chlesei, chelseu .....chelsea je muska imenica (kad se radi o nogometnom klubu) - kak ovakvi ljudi mogu dobit novinarski posal, ovak nepismeni?....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije