Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zidane u problemima

Luka Modrić propušta četvrtu utakmicu, a upitan i za PSG

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.02.2018.
u 19:25

Modrić bi u srijedu trebao obaviti pregled desne noge, pa bi tek nakon toga liječnici trebali odlučiti hoće li biti spreman za subotnji dvoboj protiv Getafea

U 26. kolu španjolske lige Real igra  kod Espanyola, a Luka Modrić nije u sastavu madridskog kluba. Hrvatski kapetan već je propustio utakmice  protiv Betisa, Leganésa i Alavesa, a ni u ponedjeljak nije trenirao.

Modrić bi u srijedu trebao obaviti pregled desne noge, pa bi tek nakon toga liječnici trebali odlučiti hoće li biti spreman za subotnji dvoboj protiv Getafea. Dobije li negativan odgovor Luka bi mogao propustiti i uzvratni dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a.

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
1/5

- Imamo dosta ozlijeđenih igrača. Oni nisu trenirali, ali u srijedu idu na pregled pa će slika biti mnogo jasnija - rekao je trener Zinedine Zidane, koji osim Modrića ne može računati i na Marcela, Tonija Kroosa, te Jesúsa Valleja. 

Trener se nada kako će se svi ubrzo vratiti na teren.

- Želimo njihov brzi oporavak, jer nedostaju momčadi. No, trebamo biti oprezni, ne želim ih pritiskati. U srijedu će liječnici odlučiti hoće li nam se netko od njih priključiti normalnim treninzima - rekao je Zidane.

Od prve minute će igrati Mateo Kovačić, koji je uskočio umjesto ozlijeđenog Tonija Kroosa.

Komentara 4

DU
Deleted user
19:51 27.02.2018.

haha,zidane zabrinut,otkako lazni carobnjak neigra,real samo pobijedjuje,dosta vise tih lazi i velicanja tog predasistenka.u cijelom prvenstvu ne napravi koliko rakitic na jednoj utakmici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije