Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljantna završnica

Dva najljepša pogotka sezone postignuta su na jednoj utakmici

Treća francuska liga
Foto: Screenshot/YouTube
27.02.2018.
u 17:25

Nakon utakmice 152 gledatelja moglo je zadovoljno otići svojim domovima, jer su vidjeli dva fantastična pogotka

Gledatelji na utakmici treće francuske lige Lyon Duchère - Entente SSG (2:2) vidjeli su četiri pogotka, od kojih su dva bila više nego briljantna.

Domaćin je prvi poveo, a na 1:1 izjednačio je William Sea (30.) sjajnim škaricama s 14 metara nakon ubačaja iz slobodnog udarca.

Entente SSG je došao u prednost 16 minuta prije kraj utakmice, a Lyon Duchère spasio je bod u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Matthieu Ezikian je nakon ubačaja iz kuta iz voleja s 20-ak metara pospremio loptu u mrežu gostiju.

Nakon utakmice 152 gledatelja moglo je zadovoljno otići svojim domovima, jer su vidjeli dva fantastična pogotka koja su brzo postala hit na internetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije