Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u PSG-u

Još nije odlučeno hoće li Neymar na operaciju

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
27.02.2018.
u 18:44

U nedjeljnom derbiju francuske lige protiv Marseillea (3-0) Neymar je u 77. minuti napustio teren zbog ozljede gležnja i stopala desne noge

Trener Paris Saint-Germaina Unai Emery izjavio je u utorak da još nije donijeta odluka o tome hoće li Neymar morati na operaciju nakon što je u nedjelju ozlijedio gležanj i stopalo desne noge.

Naime, brazilski Globo Esporte je na svom internetskom portalu objavio da će Neymar zbog napuknuća pete metatarzalne kosti u desnom stopalu morati na operaciju te da ga čeka oporavak od barem dva mjeseca, odnosno da bi se vratio na teren sredinom svibnja. 

Neymar
1/6

- To nije istina. Još nije donijeta nikakva odluka u vezi operacije. Razgovarao sam s liječnikom i on mi je rekao da je na gležnju desne noge oteklina zbog istegnuća, te da u petoj metatarzalnoj kosti desnog stopala postoji napuknuće. Odluku ćemo donijeti sljedećih dana, nakon razgovora s Neymarom i liječnicima - izjavio je Unai Emery na konferenciji za novinare.

U nedjeljnom derbiju francuske lige protiv Marseillea (3-0) Neymar je u 77. minuti napustio teren zbog ozljede gležnja i stopala desne noge i odmah se počelo pisati da neće moći nastupiti u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida, koja se igra za tjedan dana na Parku prinčeva.

- Postoji mala šansa da bude spreman zaigrati protiv Reala, ali činjenica je da su danas njegove šanse da igra u uzvratu osmine finala Lige prvaka manje negoli su bile u nedjelju nakon utakmice protiv Marseillea. Neymar je vrlo važan za našu momčad, ali imamo dovoljno igrača koji mogu zaigrati umjesto njega - kazao je Emery.

 Uzvratna utakmica je na rasporedu 6. ožujka, a Real je u prvom susretu slavio s 3-1.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:58 27.02.2018.

mozda kurva nece igrati protiv svog buduceg kluba,on i njegov tatica bi sve ucinili za novce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije