Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN VATRENIH

Luka Modrić nahvalio izgled novog dresa Hrvatske, a onda je slijedilo nešto što nikako nije očekivao

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/13
19.03.2024.
u 20:28

Kapetan vatrenih Luka Modrić nije bio na predstavljanju dresa jer je gostovao u Dubaiju. Tamo je bio najveća zvijezda i prvi govornik sportskog dijela programa 13. izdanja Sharjah Ramadan Majlisa.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu pred odlazak u Egipat, gdje će u subotu igrati utakmicu protiv Tunisa na prijateljskom turniru u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Nakon tog susreta slijedi joj utakmica za prvo ili treće mjesto protiv Egipta ili Novog Zelanda. Igrači su se prije odlaska bez Luke Modrića družili s navijačima i predstavili nove dresove koji su naišli na dosta negativne komentare navijača.

GALERIJA Hrvatski nogometaši odradili trening u Maksimiru

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
1/13

Kapetan vatrenih Luka Modrić nije bio na predstavljanju dresa jer je gostovao u Dubaiju. Tamo je bio najveća zvijezda i prvi govornik sportskog dijela programa 13. izdanja Sharjah Ramadan Majlisa, simpozija na kojem stručnjaci govore na temu sporta, religije, umjetnosti i poduzetništva.

- Iznimno mi se sviđa vidjeti ovaj novi dres uživo. Dopada mi se i atraktivan dizajn pričuvnog dresa koji me vraća u '98., na legendarne Vatrene koji su postali inspiracija mnogim mladim nogometašima, pa tako i meni - nahvalio je nove dresove Luka Modrić na HNS-ovoj službenoj web stranici. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon toga su reagirali navijači koji su uglavnom pisali negativne komentare na račun izgleda prve garniture. 

- Koliko ste mu platili da to kaže?

- Nikad ružniji dres nisu imali

- Ma daj Luka, pa ova majica je sramota

- Modriću trepni dva puta ako si otet

- Užasno ružni dresovi - samo su neki od komentara.

 

Komentara 25

MA
marinerocro
21:20 19.03.2024.

Ako je dres lijep Luki, nema sumnje da će biti lijep svakom navijaču hrvatske reprezentacije, a najveća je potvrda ako se ne sviđa bagri kojoj je sve hrvatsko mrsko.

BP
Besposlen pop
23:22 19.03.2024.

Jedino sramotno je da nesposobni Kustić i ekipa iz HNS nisu trećoj reprezentaciji svijeta mogli organizirati pristojne prijateljske utakmice! Igramo u Egiptu (!?!) s Novim Zelandom i sličnim Indijancima

HA
Hary3
21:43 19.03.2024.

Hrvatima je hrvatski dres svetinja i naj ljepši. O čemu vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije