Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOJA IGRA'

Luka Modrić dolazi na Interliber i čitateljima će potpisivati svoju knjigu

Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
16.11.2019.
u 18:14

Nakon 20-minutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za čitatelje, koji će svoje primjerke moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata.

Sajam knjiga Interliber imat će ovu nedjelju posebnog gosta. Od 14.30 do 15.30 sati na glavnoj pozornici šestog paviljona Zagrebačkog velesajma Luka Modrić će sa suautorom Robertom Matteonijem razgovarati o svojoj upravo objavljenoj autobiografiji “Moja igra” u izdanju naklade Hermes. 

Nakon 20-minutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za čitatelje, koji će svoje primjerke moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata. Kasnije istog dana bit će i svečano predstavljanje knjige, a prijenos ćete moći gledati na našem portalu.

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije nagrade za najboljeg igrača u istoj godini – Zlatnu loptu SP-a, Fifin The Best, Uefinu nagradu i Ballon D’Or. 

Promišljen razigravač, nogometni maestro, rođen sa žarom da se dokaže i vodi, odgojen skromno i radišno, s pravom dozom inata i vjere u sebe, Luka Modrić danas je simbol odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija je za sve generacije čitatelja.

>> Autobiografija Luke Modrića 'Moja igra' u distribuciji Večernjeg lista može se naći na kioscima po cijeni od 129 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije