Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk ponovno izgubio

Lovrić je bolji od Messija: 'Da, ali Leo igra u Barceloni, a ja u Gorici'

Gorica - Hajduk
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
02.11.2019.
u 20:25

Utakmica je bila teška, a mogla je otići u bilo kojem smjeru. Pomogao nam je vratar, naš Kahlina koji je imao par odličnih obrana. Bez našeg mangupa Lovrića ništa, opet je tu kad nam najviše treba - rekao je Čanađija

Nakon što je bijele izbacila iz kupa Gorica je još jednom pobijedila Hajduk. Momčad Sergeja Jakirovića nadjačala je Splićane ponovno s 2:1, a strijelci su opet bili Lovrić i Suk. 

Kristijan Lovrić još jednom je zabio iz slobodnog udarca, četvrti put ove sezone. Bolji je od Messija...

>> Pogledajte što je rekao Kristijan Lovrić

- Messi? Pa, dobro, haha. On igra u Barceloni, ja u Gorici - rekao je Lovrić pa nastavio:

- Prošle sezone sam pogodio 13 greda, sada se otvorilo, ali uvijek služim momčadi. Posvećen sam samo Gorici, lijepo mi je i uživam u ovim trenucima karijere. U sedam dana smo svladali Rijeku i dvaput Hajduk, to nije lako.

Skauti su ga počeli pratiti?

To me ne interesira, ovdje sam plaćen i uživam u ovim trenucima.

U tri dana dvije pobjede protiv Hajduka.

- Nakon srijede opet teška utakmica. Opet smo svjesno prepustili inicijativu Hajduku, prepustili im da igraju. čekali svoje šanse iz kontri i polukontri. Na kraju smo pobijedili, izuzetno smo iscrpljeni. Ostavili smo dušu u srce na terenu u ove dvije utakmice. Osjećam se stvarno prekrasno nakon ova dva gola u dvije utakmice. 

>> Pogledajte što kaže Dario Čanađija

Veznjak Gorice Dario Čanađija hvali igru cijele momčadi.

- Utakmica je bila teška, a mogla je otići u bilo kojem smjeru. Pomogao nam je vratar, naš Kahlina koji je imao par odličnih obrana. Bez našeg mangupa Lovrića ništa, opet je tu kad nam najviše treba - rekao je Čanađija.

Hajdukovci nisu bili raspoloženi nakon utakmice.

- Ono što su nam navijači rekli zadržat ćemo za sebe. Trebamo biti bolji nego što jesmo. Jedva čekamo nove utakmice za dokazivanje. Vama je ovo bilo loše? Imamo premalo bodova u gostima, to svi znamo u svlačionici i moramo pronaći način da to popravimo - rekao je Hajdukov bek Josip Juranović.

Gorica - Hajduk
1/12

Komentara 8

DU
Deleted user
20:35 02.11.2019.

Kvarat titule nedavno slavili hehehehehehehehe.Dakle većeg cirkusa svijet nije vidio. hehehehehehehehe

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
21:59 02.11.2019.

A koga za trenera. Od svih je bio najbolji Kopić i zna se zbog čega je otišao. Nitko neće u Hajduk za trenera. Boje se ulice. Bitni su broj članova i posječenost utakmica istih. Sve se svodi na njih. Ostalo je nebitno. O igračima i trenerima odlučuju isti!

ST
sttipe
21:55 02.11.2019.

Gorica ima jeftiniju upravu i skuplje igrače... Od sadašnjih Hajdukovih igrača, najveće novce imaju najgori igrači.. Caktaš prvi put dodiruje balun u 22 minuti, (gleda sam od 6, ili 7), drugi put je dotaka balun u 36toj... Prid kraj utakmice, je nešto i proigra. Kako ga prodat s klupe?? E to prodat, je dovelo Hajduka di je sad... Bitnije je prodat, nego osvojit.. Mali Dolček je tiba dobivat više prilika od Edouka, i Jakoliša. Caktaševu poziciju su tribali igrat Teklić, Jradi i Hamza... Ali to traži romb, u tom rombu nema 2 zadnja vezna, na klupu idu ili iskusniji Bradarić, trenutno jedan od najboljih, ili Nejašmić, isti takav s manje iskustva, a boljim vezama, i perspektivom za PRODAJU..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije