Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna mačka za Splićane

Gorica ponovno srušila Hajduk! Torcida deset minuta 'ribala' igrače

Gorica ponovno srušila Hajduk! Torcida deset minuta 'ribala' igrače
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
02.11.2019. u 19:28

U utakmici 14. kola Prve HNL u Velikoj Gorici su nogometaši Gorice pobijedili Hajduka s 2-1 (1-1). Nakon utakmice Torcida je deset minuta 'ribala' igrače koji su samo mirno stajali i trpjeli uvrede. Kasnije su ih ispratili psovkama...

Gorica se još jednom pokazala 'crna mačka' za Splićane jer su ih nadjačali u prvenstvu kao i prije tri dana u kupu. Hajduk protiv Gorice ima samo jednu pobjedu u sedam međusobnih dvoboja. 

>> Pogledajte galeriju s utakmice Gorica - Hajduk

Gorica - Hajduk
1/12

Splićani su već u 2. minuti imali ogromnu priliku, ali je udarac Caktaša sa šest-sedam metara u korner skrenuo branič Suk . U 12. minuti Gorica je povela, a zabio je Kristijan Lovrić iz slobodnog udarca iskosa s više od 30 metara.

Hajduk je poravnao u 28. minuti kada je Brazilac Jairo nakon duplog pasa s Bradarićem zatresao mrežu. U 60. minuti Posavec brani udarac glavom Suka, a deset minuta kasnije Caktaš promašuje još jednu veliku priliku.

>> Pogledajte što je nakon utakmice rekao Dario Čanađija

Zagorac je efektnom paradom obranio opasan udarac Lovrića u 80. minuti, no u 86. minuti ubačaj Lovrića iz slobodnog udarca Nizozemac Joey Suk, doduše iz vrlo sumnjive pozicije, u padu je glavom sproveo u mrežu. Suk je u sudačkoj nadoknadi dobio crveni karton.  

Vodi Dinamo s 31 bodom, Hajduk je drugi s 27 bodova, a Gorica se probila na četvrtu poziciju s 21 bodom.  

Susret se igrao na stadionu Radnika, a sudio je Pejin.

Strijelci: 1-0 Lovrić (12), 1-1 Jairo (28), 2-1 Suk (86).

>> Pogledajte što je kazao Kristijan Lovrić

Komentara 56

Avatar Mi sami
Mi sami
19:22 02.11.2019.

Favorit uvjerljivo pobijedio autsajdera, ništa novo.

HR
Hrabraja
19:02 02.11.2019.

Gorica je za ovaj Jajduk klub

HR
Hrabraja
19:23 02.11.2019.

Hahhahaha sprdnja, Kriv je Burić a ima igrače iz 3lige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije