Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divna poruka

Lovren u pola minute učinio neviđenu uslugu Štimcu, Indija na nogama

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
27.05.2019.
u 16:19

Možete samo zamisliti što jednome navijaču indijske reprezentacije znači obraćanje Dejana Lovrena, člana Liverpoola i druge najbolje reprezentacije na svijetu

Igor Štimac nije usamljen u svojoj indijskoj avanturi. Brojne su mu hrvatske kolege iskazale podršku, a među njima i dva legendarna kapetana Vatrenih.

U video porukama dosad su Štimcu sve najbolje poželjeli Zvonimir Boban i Darijo Srna, a prije nekoliko sati svoj je doprinos u toj kampanji pružio i Dejan Lovren.

Želje braniča Livrepoola odmah su istaknute na službenoj stranici indijske nogometne reprezentacije, a kako i ne bi bile budući da se takve zvijezde ne obraćaju 101. reprezentaciji svijeta baš svaki dan:

- Dragi Igore, doznao sam za lijepe vijesti. Silno sam ponosan na tebe jer znam tko si i koliko se trudiš.

Samo sam poželio pozdraviti tvoju novu momčad, reprezentaciju Indije, te vam svima poželjeti sreću. S tobom je uvijek bio veliki užitak raditi i nadam se da ćemo se sresti na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru - kazao je Lovren.

Indija je, podsjetimo, država s više od milijardu i tri stotine milijuna stanovnika, međutim nikada u povijesti nije dočekala nastup svoje reprezenatcije na nekom od svjetskih prvenstava.

Plavi tigrovi su se na SP kvalificifrali samo jedanput 1950. godine u Brazilu, no službena verzija kaže da je reprezentacija od tog nastupa odustala zbog golemih troškova putovanja i smještaja. 

S godinama se pojavila i drugačija tvrdnja, priča da su Indijci odbili nastupiti jer im nije dopušteno da zaigraju bosonogi.

Bilo kako bilo, Lovrenove su riječi odmah snažno odjeknule u tamošnjoj javnosti jer, kao što smo već istaknuli, ne događa se baš svakodnevno da Indiji tako lijepe želje uputi član momčadi koja nosi titulu druge najbolje na svijetu...

 

Ključne riječi

Komentara 12

CI
cigo1983
19:09 27.05.2019.

A vidi ovog telebana joydivision,kao da su protiv Rusije nasi pucali peterce ili bacali rukom kao slobodna bacanja,a ovi prave jedanaesterce!!!Otkad je nogometa,otada je i penala i ne kuzim zasto je sada problem kad netko pobjedi na penale,a koliko suu samo puta o pobjednicima velikih natjecanja odlucivali penali,i ligu prvak i sve ostalo!!Onda se to ne pika,telebane ili...?!

ĆI
Ćirosine
20:26 27.05.2019.

Neopisivo kada hejteri tipa joya umanjuju vrijednost Hr.repke.Pa judi umrićete od zavisti

FI
fifmar
19:30 27.05.2019.

yoydivision, izgleda da ste Vi prespavali svjetsko prvenstvo inace bi primjetili da je naša reprezentacija igrala ne samo protiv Rusije i legalno pobijedila, što vas zbunjuje ili Vas mrznja guši ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije