Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekaljeni mačak

Štimac jednom riječju izazvao 'lom' u svlačionici, već su ga pune indijske novine

Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
23.05.2019.
u 10:16

Štimac s reprezentacijom već 1. lipnja putuje u Buriram na Kup kralja, a četiri dana poslije očekuje ga prvi protivnik Curaçao.

Igor Štimac već se svom snagom bacio na novi posao. Tek što je imenovan izbornikom Indije, nekadašnji vođa hrvatske nacionalne klupe okupio je njemu zanimljive igrače i odradio s njima nekoliko treninga.

Njegove prve rečenice očito su na sve ostavile snažan dojam jer su tamošnji mediji odmah prenijeli oduševljenje Rahula Bhekea strategom iz Metkovića.

– Radit ću sve što će tražiti od mene i ostavit ću posljednji atom snage dok se ne prilagodim igri kakvu Štimac želi – kazao je taj branič Bengalurua, kojeg je Štimčev prethodnik Stephen Constantine zanemarivao unatoč impresivnoj statistici.

Zanemarivao je Constantine i veznjaka Goe Brandona Fernandesa, koji je također držao palčeve da će mu biti pružena prilika po dolasku novog vođe reprezentacije.

Štimac je i njega impresionirao, pa slutimo da je hrvatski trener u Bhekeu i Fernandesu odmah pronašao saveznike unutar svlačionice.

– Moram vam priznati, kada sam čuo da je Savez postavio Štimca za izbornika, poslužio sam se Googleom da otkrijem nešto više o njemu. Oduševilo me kada sam doznao da je nekoć i sam bio igrač, ali i koliko uz sebe nosi iskustva. Vjerujem da su čelnici donijeli ispravnu odluku – kazao je Fernandes, kojeg je, baš poput Bhekea, očito ponio entuzijazam.

 – Znate li kako nas je pozdravio kada je prvi put ušao u svlačionicu? Kazao je namaste. Silno nas je to obradovalo, kao i rečenica da moramo sanjati velike stvari ako želimo i ostvariti velike stvari – dodao je svemu Bheke.

Hoće li taj branič biti u udarnoj postavi, vidjet ćemo, ali Štimac nema mnogo vremena za kombinacije. S reprezentacijom već 1. lipnja putuje u Buriram na Kup kralja, a četiri dana poslije očekuje ga prvi protivnik Curaçao.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
10:43 23.05.2019.

Prvi protivnik simbolicnog imena

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:33 23.05.2019.

Nije znao reći dobar dan, nego je rekao Eee?

GR
gragakarlovac
13:03 23.05.2019.

indija na SP 2020

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije