Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema mira u Münchenu

Lome se koplja oko Nike Kovača, ovakav se sukob u Bayernu ne pamti

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
08.04.2019.
u 11:55

Bayern se zbog pobjede 5:0 popeo na vrh bundesligaške ljestvice uz bod prednosti ispred dortmundskog rivala, ali ako se može vjerovati predsjedniku kluba Hoeneßu, Kovaču se neće ništa dogoditi čak ni ako to ne pretvori u trofej

Dan nakon što je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge zaprijetio Niki Kovaču rečenicom da nikome posao u Bayernu nije zajamčen, pa tako ni njemu unatoč tome što ipak grabi prema naslovu prvaka Njemačke, oglasio se predsjednik kluba koji se otvoreno suprotstavio kolegi.

Uli Hoeneß još je jedanput izrazio podršku hrvatskome strategu, čime je napravio presedan budući da se vodeći tandem bavarskoga giganta dosad nije tako otvoreno javno sukobljavao.

– Naš trener posljednjih je tjedana bio izložen golemom pritisku. Tako se ne može na duge staze raditi. Naš odnos uvijek je bio u redu. Ako sam nečim nezadovoljan, to ne znači da ću sutra Kovača otpustiti. Možemo jedan drugome uputiti kritiku – kazao je Hoeneß pa pohvalio Kovačevu reakciju protiv Borussije.

Bayern se zbog pobjede 5:0 popeo na vrh bundesligaške ljestvice uz bod prednosti ispred dortmundskog rivala, ali ako se može vjerovati Hoeneßu, Kovaču se neće ništa dogoditi čak ni ako to ne pretvori u trofej.

– Nema problema čak ni ako završimo na drugom mjestu – naglasio je predsjednik kluba, što je u potpunoj suprotnosti sa stavom Rummeniggea.

– Svatko mora pridonositi i svatko se mora znati nositi s pritiskom. Ako to netko ne može, u pogrešnom je klubu. Ovdje posao ne jamčimo nikome – kazao je Rummenigge, uz naglasak da ga je Kovač početkom sezone silno ljutio stalnim rotacijama koje su izazvale nemir u svlačionici.

Komentara 11

Avatar majkuvam
majkuvam
13:14 08.04.2019.

Siguran sam da braća Kovač odavno ne čitaju Večernji.

IL
ilija26
12:05 08.04.2019.

A da malo ostavite čovjeka na miru

ZB
Zoki-Bijela
14:03 08.04.2019.

Niko samo naprid.. Pusti izdajnike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije