Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJENI

Izjave trenera Borussije najbolje su opisale dominaciju Kovačeva Bayerna

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
07.04.2019.
u 07:10

- Teško je nakon što izgubiš 5:0, ali rezultat je posve realan. Moramo priznati da smo dobili lekciju. Bayern je bio dominantniji, brži i bolji. Teško se vratiti kada gubiš s četiri gola na poluvremenu - rekao je Lucien Favre

U utakmici sezone Bayern München je na Allianz Areni razbio Borussiju Dortmund sa 5:0 i šest kola prije kraja prvenstva vratio se na vrh ljestvice.

Uoči 120. Der Klassikera Bayern je imao dva boda manje i momčad Nike Kovača nije imala pravo na pogrešku ako je željela doći do prvog mjesta uoči finiša sezone.

Bio je to možda i najveći ispit hrvatskog stručnjaka na klupi bavarskog velikana. Vodstvo kluba je bilo jasno - zanimala ih je samo pobjeda, dok su njemački mediji pisali kako će Kovač biti prekrižen ako Bayern ne osvoji tri boda.

No, ovoga puta Kovač je naplatio sve frustracije. U možda i najboljoj predstavi ove sezone Bayern je razbio Borussiju.

- Odigrali smo odličnu utakmicu i bili sjajni svih 90 minuta, a posebno smo dobri bili u prvom poluvremenu - rekao je Kovač i dodao:

- Ovaj je rezultat sasvim zaslužen. Pred nama je još šest kola, a znate kako se stvari mogu brzo okrenuti. Čekaju nas teške utakmice tako da ne smijemo reći da je sve odlučeno.

A trener Borussije Lucien Favre ovako je opisao utakmicu:

- Teško je nakon što izgubiš 5:0, ali rezultat je posve realan. Moramo priznati da smo dobili lekciju. Bayern je bio dominantniji, brži i bolji. Teško se vratiti kada gubiš s četiri gola na poluvremenu.

>> Pogledajte izjavu Zlatka Dalića nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Trpimir
Trpimir
08:31 07.04.2019.

Jel mu opet visi stolica ah novinarcici i stoko sitnog zuba?! Niko je pokazao i dokazao tko je i sto je. A vi patite.

PR
prajdali100
07:57 07.04.2019.

Mnogima je Niko začepio usta, mnogima.Samo naprijed Vatreni.

CH
Changi
08:10 07.04.2019.

Bravo za Niku Kovača! Dokazao je da znanje i upornost pobjeđuju. Pod takvim pritiskom pobijediti mogu samo najveći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije