Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Liverpool i Leipzig ponovno će igrati u Budimpešti

Champions League - Round of 16 First Leg - RB Leipzig v Liverpool
BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.03.2021.
u 14:42

Liverpool ne može ugostiti suparnika na Anfieldu jer bi njemačka momčad morala proći deset dana izolacije po povratku iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i RB Leipziga igrat će se u Budimpešti, baš kao i prvi susret.

Liverpool, koji je u prvoj utakmici 16. veljače u glavnom gradu Mađarske pobijedio Leipzig sa 2:0, ne može ugostiti suparnika na Anfieldu jer bi njemačka momčad morala proći deset dana izolacije po povratku iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Zbog toga će i uzvrat 10. ožujka biti na Puškaš Areni u Budimpešti.

- Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i RB Leipziga igrat će se na Puškaš Areni u Budimpešti. UEFA želi izraziti zahvalnost Liverpoolu i RB Leipzigu na podršci i bliskoj suradnji, kao i Mađarskom nogometnom savezu na pruženoj pomoći i pristajanju na organiziranje utakmice - objavila je krovna nogometna organizacija Starog kontinenta.

U prvom susretu Redsi su kao gosti slavili s 2:0 golovima Salaha (53) i Manea (58).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije