Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fedor Emelianenko

Legendarni borac: Ne želim zbog UFC-a, slava je izmišljena, a borce ne poštuju

Fedor Emelianenko
Foto: Youtube Screenshot
25.01.2019.
u 12:34

- Apsolutno nikakvo žaljenje ne osjećam. Nemam nikakvu želju boriti se u UFC-u. Ja sam dio Bellatora, tamo mi se sviđa i imam dobar odnos sa Scottom Cokerom.

Nakon otvorenog treninga za javnost, glavne zvijezde Bellatora 214, koji ćemo ovog vikenda pratiti u kalifornijskom Inglewoodu su se družile s pripadnicima sedme sile. Naravno, radi se o legendarnom Fedoru Emelianenku i aktualnom prvaku poluteške kategorije Ryanu Baderu, a zajedno čine finale teškaškog Grand Prixa, piše Fightsite.

“Hvala vam svima, osjećam se jako, jako dobro!”, kreno je vrlo pristojni i smireni Rus u razgovor s novinarima.

Koja je najopasnija stvar koju Ryan Bader nosi u ovaj meč?

“Najopasnija stvar je da se radi o borcu koji razmišlja u meču o svemu, vrlo je pametan i ide direktno po ostvarenje svog cilja”, odgovara bivši Pride prvak i dodaje da će sve runde ovog meča biti vrlo važne, a ne samo prva, kao što mnogi predviđaju.

Upitan želi li prije konačnog umirovljenja odraditi još jedan meč u Rusiji, “Posljednji Imperator” odgovara:

“Ne razmišljam o tome. U ovom trenutku imam ugovor s Bellatorom i za njih nastupam na američkom kontinentu.”

Zanimljiva tema razgovora s novinarima jest bila i nikada ostvarena karijera u UFC-u. Žali li Emelianenko zbog toga?

“Apsolutno nikakvo žaljenje ne osjećam. Nemam nikakvu želju boriti se u UFC-u. Ja sam dio Bellatora, tamo mi se sviđa i imam dobar odnos sa Scottom Cokerom”, odgovorio je ruski borac i dodao:

“Prije svega, za mene slava UFC-a je izmišljenja. A što se tiče Bellatora, tamo imaju dobar odnos s borcima, ponašaju se prema borcima jako dobro. Ja smatram da je Bellator najbolja promocija”, zaključio je Fedor ovu temu dodavši da ne želi više u detalje.

“Ne mogu ići u detalje. Ali dok sam imao direktan kontakt s top menadžerima u UFC-u, to mi je bilo dovoljno da donesem svoje zaključke. I da mogu donijeti odluku. Mislim da je najbitnije da moraju imati normalan odnos prema borcima. I moraju početi ispunjavati obaveze i obećanja prema njima.”

Komentara 2

Avatar Mi sami
Mi sami
13:04 25.01.2019.

"Ne želim..." haha e moj Blic, pardon VL.

DU
Deleted user
13:13 25.01.2019.

Gluposti, UFC mu je davao najbolju lovu ikad ikome od boraca... nego ga je prpa uhvatila jer mu je UFC za protivnike htio dati najbolje borce tog vremena da se dokaze tko je najbolji.Fedor nije potpisao i zajebao se opasno, otisao u STRIKEFORCE gdje su ga brazilci razbili i mnogo stariji 40 godisnji Henderson nokautirao... tu se osramotio.Da je potpisao za UFC mozda ne bi toliko lose prosao kao u Strikeforce... Ili se boris ili ne nema tu izmedu.. Slicno se desilo i Mirku, najbolji ofa ovo ono prvak PRIDE a kad je otisao u UFC sa pravom konkurencijom izbucali ga ko vrecu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije