Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Ishii potpisao za novu borilačku promociju, uskoro debi

Satoshi Ishii
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
31.12.2018.
u 15:26

Ishii je o potpisu za PFC Ray Sefa izvijestio na svom službenom Instagramu.

Japansko-hrvatski borac sa zagrebačkom adresom Satoshi Ishii je novi član Professional Fighters League (PFL) borilačke promocije, piše Fightsite.hr.

Organizacija je to koja upravo večeras u New Yorku ima svoju završnu priredbu godine, a ujedno i završnicu prve turnirske sezone u kojoj u šest kategorija dijele pobjedniku po milijun dolara.

Ishii je o potpisu za PFC Ray Sefa izvijestio na svom službenom Instagramu.

- Dragi moji prijatelji i fanovi, upravo sam potpisao ugovor s PFL-om. Meč je u planu vrlo brzo. Zaista cijenimo svakodnevnu podršku svojih fanova s Balkana, svih slavena i općenito fanova u svijetu. Informirat ću vas o svom rasporedu borbu što je ranije moguće. Voli vas Satoshi - stoji u objavi Ishiija.

32-godišnji olimpijski pobjednik u džudu je prije nekoliko godina stigao u Zagreb najprije na pripreme s nekoć velikim rivalom Filipovićem, a zatim se i stalno nastanio u Zagrebu. U posljednja tri dvoboja je neporažen uz profesionalni “score” od 18 pobjeda i 8 poraza.

U dva dosadašnja nastupa u Bellatoru je izgubio podijeljenim odlukama od Quintona Jacksona i Muhammeda Lawala, dok je u zadnjem nastupu za RIZIN svladao Heatha Herringa odlukom sudaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije