Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači u strahu

Legenda Argentine odlučila: Odlazim, od danas sam navijač!

Javier Mascherano, Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.06.2018.
u 19:40

"Ova priča je završena. Sve smo dali da dođemo do finala, ali sada samo ostajem navijač argentinske reprezentacije"

Nogometaši Argentine nisu uspjeli proći u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, bolja od njih danas je bila Francuska koja je slavila s 4:3.

Argentinski navijači prilično su tužni, nadali su se da mogu zaigrati bolje nego u prvom krugu, ali to se nije dogodilo. 

Nakon susreta jedna istinska legenda se oprostila. Javier Mascherano, igrač sa 147 nastupa, objavio je da je ovo kraj njegove reprezentativne karijere.

"Ova priča je završena. Sve smo dali da dođemo do finala, ali sada samo ostajem navijač argentinske reprezentacije. Nadam se da će ova djeca u budućnosti nešto napraviti", rekao je Mascherano,

>>Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Navijači Argentine zahvalili su mu na svemu što je dao, ali su izrazili strah da to ne napravi i Messi. Naime, odmah nakon današnje utakmice počelo se pisati kako Leo ozbiljno razmišlja o tome da više ne igra za Argentinu te da se posveti klupskom nogometu.

Javier Mascherano, Lionel Messi
1/11

Iako na ovom prvenstvu nije djelovao dobro, nije bio ni blizu svoje razini, bio bi to težak udarac za gaučose...

Komentara 16

Avatar southman
southman
20:01 30.06.2018.

Trebao je davno !

SC
schwertransport
20:56 30.06.2018.

Za drugo i nisi

GO
goronja
21:56 30.06.2018.

kakva legenda, to je arogantno smeče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije