Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Leganes svladao Deportivo, a Espanyol je bio bolji od Osasune

Espanyol
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.09.2016.
u 23:16

Leganes je do pobjede u A Coruni stigao preokretom u drugom poluvremenu

U 5. kolu španjolskog nogometnog prvenstva igranima u četvrtak gosti su ostvarili pobjede. Novak u ligi Leganes svladao je Deportivo sa 2:1, a istim je rezultatom Espanyol nadigrao Osasunu.

Leganes je do pobjede u A Coruni stigao preokretom u drugom poluvremenu. Domaći su nakon prvih 45 minuta vodili sa 1-0 golom Celsa Borgesa (31), a gosti su do bodova stigli preko Luciana (55) i Gabriela (61).

S nova tri boda Leganes je skočio na 10. mjesto sa sedam bodova, dok je Deporitvo 13. s pet bodova.

Leo Baptistao (42) je krajem prvog poluvremena doveo Espanyol u vodstvo u Pamploni, Sergio Leon (68) je sredinom nastavka nakratko izjednačio, da bi Gerard (72) četiri minute potom vratio prednost gostima.

Espanyol je prvom pobjedom u sezoni skočio na 15. mjesto sa pet bodova, dok je Osasuna pretposljednja, 19. s dva boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije