Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA TRANSFERI

LeBron: Možda i produžim s Clevelandom

21.12.2008.
u 10:40

Zahvaljujući odličnim rezultatima Clevelanda (omjer 22-4) u ovoj NBA sezoni, njihova velika zvijezda Le Bron James ozbiljno razmišlja o produženju svog ugovora.

Košarkaš Cleveland Cavaliersa LeBron James za kojeg su New York Knicksi i Detroit Pistonsi već oslobodili prostor u salary-capu kako bi ga doveli u svoje redove 2010. godine nakon što mu istekne ugovor s Clevelandom, ozbiljno razmišlja da narednog ljeta produlji ugovor sa svojim sadašnjim klubom.

James je inače rođen u Akronu, gradu odmah pored Clevelanda pa nije neobično što bi želio ostati u blizini rodnog mjesta.

- Odlično igramo ove sezone, čak i iznad mojih želja i očekivanja i zato postoji realna mogućnost da idućeg ljeta produljim ugovor. To ne znači da je odluka već donesena. Želim još neko vrijeme imati otvorene opcije, ali do sada sam u karijeri donosio dobre odluke, a čini mi se da bi produljenje s Cavaliersima bila dobra odluka – izjavio je James za lokalne novine Cleveland Plain Dealer.

Za usluge 23-godišnjeg šutera Cavaliersa, osim New Yorka i Detroita, interes su pokazali i New Jersey i Portland, a u priču oko Jamesovog nastavka karijere mogao bi se uključiti i jedan sponzor, i to Nike.

Naime, James je jednom prilikom izjavio kako želi postati prvi sportaš milijarder, a da bi to ostvario morao bi, pretpostavlja se, pronaći grad koji je veće tržište od Clevelanda. Pošto je njegov najveći sponzor Nike, postoji mogućnost da mu oni sugeriraju odlazak u neki od tržišno razvijenijih gradova poput New Yorka, Los Angelesa ili Chicaga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije