Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon, kvalifikacije

Lea Bošković i Tena Lukas poražene u 1. kolu

Osijek: Hrvatski Premier Tenis, Lea Bošković - Tereza Mrdeža
Dubravka Petric/PIXSELL
21.06.2022.
u 16:00

Bošković je na početku dva puta zaredom izgubila servis, pa je Nizozemka povela 4-0. Hrvatica je uspjela vratiti jedan izgubljeni servis i doći na 3-4, ali više od toga nije mogla.

Hrvatska tenisačica Lea Bošković zaustavljena je u 1. kolu kvalifikacija za Grand Slam turnir u Wimbledonu, izgubivši od Nizozemke Lesley Pattinama Kerkhove sa 3-6, 2-6 nakon 65 minuta igre.   

Bošković je na početku dva puta zaredom izgubila servis, pa je Nizozemka povela 4-0. Hrvatica je uspjela vratiti jedan izgubljeni servis i doći na 3-4, ali više od toga nije mogla. Nizozemka je dobila svoj servis, a potom još jednim breakom i prvi set sa 6-3. 

U drugom setu Bošković gubi servis u drugom gemu, a potom još jednom u šestom, pa je omogućila Nizozemki vodstvo 5-1 i uvjerljivu pobjedu. 

Prethodno je Tena Lukas u prvom kolu poražena od Meksikanke Fernande Contreras Gomez (WTA - 157.) sa 4-6, 6-7 (3), a u utorak još bi Jana Fett trebala igrati protiv Argentinke Paule Ormaechee.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije