Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Krstanović zabija i s 36 godina, s 92 gola na 6. je mjestu u povijesti HNL-a

19.08.2019.
u 20:22

Golgeterski raspoloženiji bili su igrači u Puli gdje je Istra 1961 dočekala Slaven Belupo, koji je u vrlo zanimljivoj utakmici slavio 3:2 i odnio sva tri boda

Varaždin i Lokomotiva u prvoj su utakmici subotnjeg programa Prve HNL-a Koprivnici odigrali 1:1. Minutu prije odmora domaća je momčad povela preko Glavice, no u nastavku se Lokomotiva vratila te pogotkom Uzunija u 56. minuti uzela bod.

Očito je da se ove dvije momčadi još uvijek “traže” i da će morati bolje da bi ispunile očekivanja – Varaždin o ostanku u ligi, a Lokomotiva o ulasku u gornji dio ljestvice.

1/6

Golgeterski raspoloženiji bili su igrači u Puli gdje je Istra 1961 dočekala Slaven Belupo, koji je u vrlo zanimljivoj utakmici slavio 3:2 i odnio sva tri boda.

U glavnim ulogama bili su – jedan mladi i jedan igrač koji je već u ozbiljnim igračkim godinama. Kod Istre je opet sjajan bio Mario Ćuže (20 godina) koji je zaradio jedanaesterac kojeg je u izjednačenje pretvorio Gržan. Potom je mladi igrač Dinama na posudbi u Istri asistirao Reganu za vodstvo domaće momčadi. No, Ivan Krstanović (36) zato je zabio dva pogotka za goste iz Koprivnice, da bi Puclin u 60. donio 3:2 pobjedu Slavenu.

Inače, Krstanović je tako stigao do brojke od 92 gola u HNL-u, te je na šestom mjestu svih vremena.

– Tražili smo tri boda za potvrdu pobjede nad Hajdukom, a pokazalo se kako je u ovoj ligi svaka utakmica neizvjesna – rekao je trener Slavena Ivica Sertić, dok je domaći Ivan Prelec dodao:

– Presudila je individualna kvaliteta igrača Slavena. Malo sam vruće glave, ali mislim da bi bilo pravednije da je završilo neriješenim rezultatom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije