Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio otkaz

Krizni sastanak održan, Bayern najurio Carla Ancelottija!

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.09.2017.
u 15:31

Nagađa se da bi Ancelotti sada mogao karijeru nastaviti u Kini, ali ozbiljno je zainteresiran i njegov bivši klub Milan koji se želi riješiti Montelle.

Kako javlja ESPN Bayern je potjerao Carla Ancelottija. Nakon poraza od PSG-a 0:3, trofejni trener dobio je otkaz. Već se tjednima takva odluka nagovještala, bilo je jasno da se nešto loše događa.

Rezultati nisu na zavidnoj razini, a jučer je i jedan od čelnika kluba Karl-Heinz Rummenigge izjavom dao do znanja da nešto ne štima.

- Ovo nije dobro, ovo nije Bayern, rekao je Rummenigge, a Bild je najavio krizni sastanak u klubu. Nakon njega odlučeno je da je Ancelotti bivši.

Carlo Ancelotti
1/14

Bayern je loše krenuo u sezonu, u Bundesligi je u šest kola izgubio pet bodova, a jučer je, eto, i PSG ponizio Bavarce. Da stvar bude gora, kritizirali su ga vlastiti igrači i legende kluba. Paul Breitner rekao je kako Bayern nazaduje, Lothar Matthaus predviđa kako bavarski velikan ove sezone neće osvojiti niti jedan trofej, dok je Mario Basler najavio kako će Ancelotti u siječnju preseliti u Kinu.

Ovu situaciju najavio je i legendarni talijanski nogometni stručnjak Arrigo Sacchi.

- Promjena bi bila dobra i za Ancelottija i za Bayern. Godinama se izgubi strast i želja, to je život. Momčad je izgubila entuzijazam.

Nagađa se da bi Ancelotti sada mogao karijeru nastaviti u Kini, ali ozbiljno je zainteresiran i njegov bivši klub Milan koji se želi riješiti Montelle.

Komentara 20

ST
Startrack
15:37 28.09.2017.

Mogu promjenit kolko god hoce trenera kad nemaju jaka pojacanja. Riberry ostario kao i Roben. Nemaju nijedno veliko ime. Pa cemu su se nadali protiv PSG.

Avatar Django
Django
15:40 28.09.2017.

Nije trener ništa kriv, ne možeš sa prosječnim igračima (čast možda dvojici, trojici, ali oni su lagano na zalasku) glumiti megamomčad.

DU
Deleted user
16:07 28.09.2017.

mihajlović bi mogao doć ali kako objasnit da je u Italiji ugrožen ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije