Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG slomio Bayern

Mbappe rolanjem podsjetio na Prosinečkog, Mandžo ponovno zabio

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.09.2017.
u 07:26

Momčad Carla Ancelottija sinoć je izgledala ispod razine kakvu je Bayern pokazivao zadnjih godina u Ligi prvaka

Ako je i bilo istine u priči o sukobu najvećih zvijezda PSG-a, čini se da je taj problem trener Unai Emeri uspio riješiti. Barem su tako Neymar, Mbappe i Cavani sinoć izgledali na Parku prinčeva protiv nemoćnog Bayerna. PSG je slavio s 3:0 u režiji spomenutog trojca kojemu se pridružio iskusni Dani Alves.

Brazilac je zabio pogodak već nakon šezdesetak sekundi. Najbrži je to pogodak koji je Bayern primio u Ligi prvaka u zadnjih sedam godina!

Kylian Mbappe
1/14

Unatoč činjenici da su imali 63 posto posjed lopte veći dio utakmice i čak 18 kornera, teško da će se netko sjetiti nemoćnije Bayernove izvedbe.

Najteži poraz Bayerna

Momčad Carla Ancelottija sinoć je izgledala ispod razine kakvu je Bayern pokazivao zadnjih godina u Ligi prvaka. A moćni PSG-ov ofenzivni trojac u kontranapadu izgleda kao nevjerojatno moćno i raznovrsno oružje Unaija Emerija. Sposobno srušiti bilo koju obranu u današnjem nogometu. Cavani je zabio u šestoj uzastopnoj utakmici u Ligi prvaka. Samo petorica napadača mogu se pohvaliti tim pothvatom (Van Nistelrooy, Chamakh, Yilmaz i C.Ronaldo).

Neymar je zabio i asistirao. Mbappe nije zabio, ali omaleni Francuz je asistirao, proigravao i rolanjem u nekoliko navrata podsjetio me na Roberta Prosinečkog u najboljim danima. 
Da su Parižani iskoristili sve šanse, Bavarci bi još teže stradali. A statistika kaže da tri pogotka u ovoj fazi natjecanja nisu nikada primili!

Mario Mandžukić i sinoć je bio raspoložen u dresu Juventusa. Naš je reprezentativni napadač zabio drugi pogodak (80. minuta) u 2:0 pobjedi Juventusa protiv Olympiacosa. Mandžo se sjajno snašao na drugoj vratnici i pospremio loptu glavom u mrežu. Gonzalo Higuain u 69. je minuti zabio prvi Juventusov pogodak.

Kylian Mbappe
1/12

Barcelonin pristup utakmici sa Sportingom više je izgledao poput relaksirajućeg treninga. No, takva je Barcelona slavila sa 1:0 i to zahvaljujući autogolu Sebastiana Coatesa.

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Barcelonu. Po poznatom uzorku iz zadnjih nekoliko sezona, Messi je najbolji Barcelonin strijelac i u ovoj sezoni. Do sada je zabio 12 pogodaka, a sljedeće najjače Barcino oružje su autogolovi protivničkih igrača. Ove sezone pala su čak četiri.

Batshuayi zlatna rezerva

Svoju jubilarnu pedesetu utakmicu u Ligi prvaka na klupi madridskog Atletica, Diego Simeone neće pamtiti po dobrome. Njegova momčad pala je protiv Chelsea na premijeri u Ligi prvaka na novom stadionu. I to na kakav način. Izgubili su 1:2, iako su imali vodstvo, a odlučujući pogodak zabio im je Michy Batshuayi. I to u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Doslovce u zadnjoj sekundi susreta. Peti je to Batshuayijev pogodak u zadnje tri utakmice za Chelsea. Jučer je ušao u 82. minuti kao zamjena Alvaru Moratti, strijelcu prvog Chelseaovog pogotka.

Antoine Griezmann zabio je zadnji pogodak na Vicente Calderonu, a sinoć je ‘krstio’ i Wanda Metropolitano stadion. Bio je to prvi Atleticov pogodak u Ligi prvaka na novom stadionu. A koliko je Francuz važan za Atletico u Ligi prvaka dovoljno govori podatak da je u zadnje dvije godine zabio 14 pogodaka uz tri asistencije. Atletico je u ovom natjecanju u tom periodu zabio 33 pogotka. 

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
11:08 04.10.2017.

Samo što je Mbappe duplo brži nego što je bio Prosinečki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije