Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - CIBALIA 1:1

Križman spasio Kantridu

'za sport....06.03.2010. rijeka....hrvatsko nogometno prvenstvo....rijeka-cibalia....ramon icnacio fernandez sa sinom na utakmici Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
06.03.2010.
u 17:21

Uoči susreta Rijeke i Cibalie, Izvršni odbor riječkog nogometnog prvoligaša i službeno je potvrdio da se ide u preoblikovanje kluba.

Samo 13 minuta igre trebalo je gostima iz Vinkovaca da povedu na Kantridi. Nakon jednog prekršaja Kreilacha na 18 metara od vrata, Malčić je iz slobodnog udarca preko živog zida pogodio desne rašlje Rijekinih vrata.

Prvi udarac u okvir gola Riječani su uputili u 24. minuti, no Štrokova lopta odbila se od dvojice igrača i nije bila problematična za vratara Antolovića. Gosti su zaprijetili dvije minute kasnije kada je Pavličić utrčao na visoku loptu, ali Radman je dobro intervenirao. Domaćini nisu znali kako probiti dobro organiziranu Cibalijinu obranu.

U nastavku su se domaći igrači ipak razigrali. Štrok je, nakon povratne lopte Đalovića, u 52. minuti pogodio gredu, minutu kasnije Čagalj nakon udarca iz kuta puca zamalo pored gola, a zatim Fernandezov udarac blokira Cibalijin branič sa gol-linije. Riječani su uspjeli izjednačiti u 73. minuti, Fernandez je pucao, vrataru Antoloviću lopta je ispala, Križman je bio najbliži i poslao je u mrežu. U sudačkoj nadoknadi Kreilach je vratio loptu na peterac Križmanu, no Antolović je uspio obraniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije