Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČASNI KRUG UZ OVACIJE

'Kralj' se vratio kući: Svi su htjeli zagrliti Didiera Drogbu

Didier Drogba
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
18.03.2014.
u 23:56

- Mislim da nije mogao mnogo. Po mom mišljenju Gary Cahill i John Terry odigrali su fantastično, kontrolirali smo utakmicu i nismo dopustili da nam Didier zaprijeti - rekao je Mourinho.

Didier Drogba osam je godina bio ljubimac navijača Chelseaja, međutim u utorak navečer na Stamford Bridge vratio se 'kralj' u dresu Galatasaraya. Iako u protivničkom dresu, legendarni napadač Obale Bjelokosti dobio je toplu dobrodošlicu navijača 'plavaca'.

Osim navijača, koji su mu aplaudirali za svaki njegov potez, sa zagrljajem ga je dočekao i trener Chelseaja Jose Mourinho. Njihov zagrljaj na početku utakmice bio je dirljiv i izmamio je veliki pljesak Stamford Bridgea.

- Bilo mu je teško zbog načina na koji je igrala njegova momčad jer ako ste napadač, a momčad nije uz vas, onda ste usamljeni - rekao je Mourinho pa nastavio:

- Mislim da nije mogao mnogo. Po mom mišljenju Gary Cahill i John Terry odigrali su fantastično, kontrolirali smo utakmicu i nismo dopustili da nam Didier zaprijeti.

Drogba je na kraju utakmice otrčao počasni krug na Stamford Bridgeu, uz naravno ovacije cijelog stadiona.

>> Real u dvije utakmice zabio devet golova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije