Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE UNIŠTEN

Kovačić je tješio slomljenog Thiaga Silvu: 'Moja žena najviše pati. U Brazilu te ubiju ako izgubiš'

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
Goran Stanzl/PIXSELL
05.01.2024.
u 10:04

Koliko je 38-godišnji stoper Chelseaja bio u rasulu, najbolje se moglo vidjeti u novom Netflixovom nastavku serijala Svjetski kapetani. U četvrtoj epizodi glavna tema su Thiago Silva i Mateo Kovačić.

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtfinalu SP-a u Kataru 2022. godine izbacila je moćni Brazil nakon lutrije jedanaesteraca i plasirala se u borbu za medalje. Brazilci su nakon tog ispadanja bili potpuno utučeni, najbolje se to vidjelo na Thiagu Silvi kojeg je taj poraz dugo vremena proganjao. 

GALERIJA Dignuta optužnica za ubojstvo djeda Luke Modrića

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
1/20

Koliko je 38-godišnji stoper Chelseaja bio u rasulu, najbolje se moglo vidjeti u novom Netflixovom nastavku serijala Svjetski kapetani. U četvrtoj epizodi glavna tema su Thiago Silva i Mateo Kovačić. Bivši suigrači iz Chelseaja sreli su se u tunelu i razgovarali. Kovačić ga je pokušao utješiti nakon bolnog i teškog poraza. Silva je djelovao utučeno...

- Kako su tvoja djeca, tu su s tobom? - pitao ga je hrvatski reprezentativac.

- Da, da, na stadionu su. Razumiju sve oko utakmice, to je problem. Tužni su jer smo izgubili. Ali moja žena najviše pati - odgovorio je Thiago Silva.

VEZANI ČLANCI:

- Naše žene uvijek najviše pate. I moja supruga bila je na utakmici - kazao je Kovačić. 

- Kao igrači, mi smo se naučili nositi s porazima. Ali ako izgubiš u Brazilu, ubiju te. Za naše žene je puno teže nego za nas. Mi smo naučili nositi se s time. Ne znam što da napravim. Toliko misli mi je u glavi - otkrio je neutješni Brazilac. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije