Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio protiv PSG-a

Kovač za Bayern debitirao pobjedom, u početnom sastavu mladi Hrvat

Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.07.2018.
u 18:54

Na golu PSG-a u današnjoj utakmici bio je veliki Gigi Buffon.

Niko Kovač debitirao je na klupi Bayerna pobjedom protiv PSG-a 3:1 na International Champions Cupu. Bila je to prva utakmica bivšeg hrvatskog izbornika na klupi bavarskog giganta i odradio ju je prilično uspješno.

obje momčadi na teren u Klagenfurtu su izvele kombinirane sastave jer je većina glavnih zvijezda na odmoru pa se tako u početnom sastavu Bayerna našao i branič Josip Stanišić, igrač hrvatskih korijena koji čak posjeduje i našu putovnicu.

>>Građani pozivaju: Morate zadržati Dalića!  

Na drugoj strani najzanimljivije je spomenuti da je na golu bio veliki Gigi Buffon.

Parižani su poveli u 31. minuti golom Timothyja Weaha, sina slavnog liberijskog nogometaša Georgea Weaha. Bio je to jedini pogodak u prvom dijelu, a u nastavku je Bayern preokrenuo susret.

Kovačeva momčad do preokreta je došla s tri gola u razdoblju od 60. do 78. minute! Prvo je na asistenciju Robbena poentirao Martinez, drugi gol je zabio Renato Sanchez, a konačni rezultat postavio je Zirkzee.

Bayern u srijedu u Americi igra protiv Juventusa, dok PSG za tjedan dana u Singapuru igra protiv Arsenala.

Ključne riječi

Komentara 3

IK
Ikinobrdo
20:18 21.07.2018.

Bravo Niko Puno uspjeha i sreće tebi i FCB

PR
prajdali100
19:17 21.07.2018.

Niko majstore, samo gazi.

Avatar pittbull
pittbull
19:46 21.07.2018.

Niko ce gaziti sa Bayernom vec vidim. Bravo. 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije