Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Rebić blizu dogovora s Bayernom, ali u München će preseliti tek dogodine?

Ante Rebić Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.07.2018.
u 15:55

Talijanski mediji su u četvrtak objavili da je Rebićev menadžer prekinuo odmor u Italiji i odletio u njemačku na pregovore s Bavarcima

Iščekivanje je na vrhuncu. Svi čekaju konačnu potvrdu, ili barem demantij glasine da će Ante Rebić potpisati za Bayern.

Sjajni je napadač imao odlično Svjetsko prvenstvo i teško je nakon toga ne očekivati da ga Niko Kovač, kojemu je uvijek bio ljubimac, neće povući sa sobom u München.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Talijanski mediji su u četvrtak objavili da je Rebićev menadžer prekinuo odmor u Italiji i odletio u njemačku na pregovore s Bavarcima, a u Frankfurtu očekuju odštetu od 40-50 milijuna eura.

Tako je Karl-Heinz Rummenigge u petak medijima na pitanje o Rebiću odgovorio:

- Doveli smo dva nova igrača: Leona Goretzku i Sergea Gnabryja. Što se tiče drugih igrača, vidjet ćemo.

Njemački mediji pišu i kako je moguće da Rebić ovoga ljeta potpiše za Bayern, ali da nakon toga odradi još jednu sezonu u Eintrachtu. Jer Bayernov je napad sada pretrpan, a idućeg ljeta ističu ugovori veteranima Francku Riberyju i Arjenu Robbenu i time će se osloboditi dosta mjesta u momčadi.

>> Pogledajte poseban soparnik za vatrene Perišća i Rebića

Ante Rebić Hrvatska Argentina
1/11

Spomenimo i da su za Rebića interes pokazali Manchester United i Arsenal, a sigurno im je žao što ga ranije nisu zamijetili jer mu je u Rusiji cijena skočila za čak 200 posto! Prije SP-a je vrijedio 10-ak milijuna eura, a danas oko 30 milijuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije