Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kicker nakon otkaza:

'Kovač se dugo mučio i sada se napokon oslobodio'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
04.11.2019.
u 08:21

'Kovač nije jedini krivac za situaciju u kojoj se klub nalazi. Nešto se treba pitati i igrače', ističe Kicker

Poraz od Eintrachta (1:5) zapečatio je Kovačevu sudbinu u Bayernu. Hrvatski stručnjak od nedjelje više nije trener njemačkog prvaka.

''To jednostavno više nije funkcioniralo. Niko Kovač više nije Bayernov trener. Dugo se mučio i onda je protiv Frankfurta pao kao borac. Niko se oslobodio raskidom ugovora'', piše Kicker.

Njemački sportski list ističe kako Kovačeve ideje u Bayernovoj igri katkada nisu bile jasne.

A da Niko gubi konce, vidjelo se u prvenstvenom porazu od Hoffenheima (1:2), a kasnije i u remiju protiv  Augsburga.

Bayern je kasnije teškom mukom stigao do tri pobjede, u njemačkoj ligi protiv Union Berlina i u kupu protiv Bochuma (obje su završile s 2:1) te u Ligi prvaka protiv Olympiakosa (3:2).

Kap koja je prelila čašu strpljenja čelnika bavarskog giganta bio je debakl protiv Eintrachta.

''Kovačev najveći problem jest što nikad nije postalo jasno kakav nogomet želi igrati s Bayernom. Momčad je izgubio još prošle sezone, ali je vatru privremeno uspio ugasiti dvostrukom krunom. Sada to više nije bilo moguće i došlo je do raspada''.

Bayern traži novog trenera, a momčad će privremeno voditi pomoćni trener Hans Flick.

''Mora razbuditi momčad uoči utakmica s Olympiakosom i Borussijom. Flick mora vratiti dobro ozračje želi li doći do pozitivnih rezultata'', ističe Kicker i podvlači: ''Kovač nije jedini krivac za situaciju u kojoj se klub nalazi. Nešto se treba pitati i igrače''.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:31 04.11.2019.

Niko je veliki trener i pozitivan tip, kadar Bayerna nije zrel za velike uspjehe.

DU
Deleted user
08:50 04.11.2019.

Igrači su jedini krivci za rezultate. Treneri su tu sporedni i u uspjehu i u neuspjehu, I znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali to je moje mišljenje. Nadam se samo da nije otišao bez odštete. Nisam njegov fan, ali poštujem kad netko ima svoj stav kao on i ne podilazi nekome pod svaku cijenu.

SL
Slavonskarakija
09:16 04.11.2019.

Greska je bila otici iz Frankfurta. Bayern vec dulje muci muku, i bas je zbog toga doveden. Takav Bayern u preobrazbi, trazio je privremeno rjesenje i nasao u Niki pravog. Naivno vjerujuci obrcanjima, ipak nije dobio potrebnu kvalitetu i pojacanja. Ovakav Bayern nece daleko. I tko zna kada ce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije