Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kicker nakon otkaza:
Povratak na članak

'Kovač se dugo mučio i sada se napokon oslobodio'

'Kovač nije jedini krivac za situaciju u kojoj se klub nalazi. Nešto se treba pitati i igrače', ističe Kicker

Komentari 6

DU
Deleted user
08:31 04.11.2019.

Niko je veliki trener i pozitivan tip, kadar Bayerna nije zrel za velike uspjehe.

VL
DU
Deleted user
08:50 04.11.2019.

Igrači su jedini krivci za rezultate. Treneri su tu sporedni i u uspjehu i u neuspjehu, I znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali to je moje mišljenje. Nadam se samo da nije otišao bez odštete. Nisam njegov fan, ali poštujem kad netko ima svoj stav kao on i ne podilazi nekome pod svaku cijenu.

VL
SL
Slavonskarakija
09:16 04.11.2019.

Greska je bila otici iz Frankfurta. Bayern vec dulje muci muku, i bas je zbog toga doveden. Takav Bayern u preobrazbi, trazio je privremeno rjesenje i nasao u Niki pravog. Naivno vjerujuci obrcanjima, ipak nije dobio potrebnu kvalitetu i pojacanja. Ovakav Bayern nece daleko. I tko zna kada ce.

VL
ST
Stipan
08:39 04.11.2019.

Ako se igrači okrenu protiv trenera on nema šanse za uspjeh i ostanak. Možda mu je greška što nije diplomatski i možda i malo više kolegijalno komunicirao sa igračima . Bili su svi protiv svih.

VL
IV
ivanbalic
15:21 04.11.2019.

Tocno tako,ni je sve do trenera,ali i ma tu i nesto drugo,igraci najvise zamjeraju Niki,sto uvjek vuce brata uz sebe,a bratmu nista ne radi,ima placu u Bayernu,od nekoliko stotina tisuca eura mjesecno,a igraci se u klubu pitaju 60%,i naravno Bayern je klub,kojeg nemoze bas svako voditi,treba imati svoje JA,i dobar autoritet.

VL
EO
eon
08:32 04.11.2019.

Čvrsto je to odlučeno već prije! Ovo je bilo samo presudno. Greška je naravno na njemu, koji je stalno tražio krivnju u igračima, zatim nastavio kritike nakon odlaska prve dvojice (Robben, Ribery). Zatim nastavio je sukobe i mišljenja onda sa svima i šire pa onda razočarao cijelim vrhom Bayerna, ali čeka ga sigurno velika i milijunska otpremnina, tako da mu nije teško palo zahvaliti se na uslugama. Trebalo je inače biti puno bolje, a tako je bilo i sa našom Reprezentacijom, nije nalazio riješenja, a onda je završilo radi vrha saveza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.