Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruje u plasman

Kovač: Ne možemo sve preokrenuti u samo deset dana

Hrvatska Island
Igor Kralj/PIXSELL
16.11.2013.
u 11:59

- Pranjić je potvrdio da zna igrati na lijevoj strani, odradio je odličan posao. Eduardo je kvalitetan između veznog reda i napada, njegovo znanje nije upitno

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je odigrala 0:0 protiv Islanda, a Niko Kovač na konferenciji je prokomentirao utakmicu.

- Znali smo za čvrsti mentalitet Islanda. Naravno da smo očekivali postići pogodak s igračem više, ali domaći je vratar imao dobrih obrana, a ponekad je teže igrati protiv desetorice. No, 0:0 je dobar rezultat i idemo u Zagreb po prolaz - rekao je Kovač te dodao:

- Na kraju je ostao dojam da smo kvalitetniji i uvjeren sam da ćemo u uzvratu ponoviti dominaciju i na kraju slaviti.

Izbornik je malo pojasnio i sastav s kojim je započeo utakmicu.

- Pranjić je potvrdio da zna igrati na lijevoj strani, odradio je odličan posao. Eduardo je kvalitetan između veznog reda i napada, njegovo znanje nije upitno, i već se nakon prve minute vidjelo što smo htjeli, čemu smo težili. Iličević je na treningu bio razigran, ali na utakmici se nije uspio nametnuti. Svojim igračima ništa ne mogu predbaciti. Ne možemo u deset dana sve preokrenuti. U Zagrebu nas očekuje težak susret, ali ne odustajemo od svog cilja - dodao je Kovač.

Osvrnuo se i na uvjete na Islandu.

- Uvjeti su bili savršeni, svi su mislili da će biti znatno teže. Domaćini su to odlično pripremili.

>>Vlaović: Poslije poraza, ovo je drugi najlošiji rezultat

>>Jeste li zadovoljni igrom i rezultatom protiv Islanda?

Komentara 20

TR
Trener29zg
12:47 16.11.2013.

Ma sve je u redu, kakvo je ovo pumpanje javnosti, idemo svi na Maksimir, visoka pobjeda Hrvata! Samo ne nasjedati na kontrapropagandu, nego OBAVEZNO napuniti stadion i svi u glas: HRVATSKA!!!!

Avatar comandante
comandante
12:45 16.11.2013.

slazem se da nemamo alternativu Kranjcaru koji je uvijek igrao odlicno, cesto bio i strijelac. Cak i ozljedjen je bolji od Perisica,Ilicevica... jer ima glavu, on jednostavno zna nogomet

MA
-majstor-
12:33 16.11.2013.

Nema ko' gol zabit... Kranjcar mora igrat barem 1. poluvreme, ima potez, sut... Stimac ga je stavil zadnjih 5 min., ali prekasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije