Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO SLAVLJE SEZONE

Kovač nakon Majerovog debija i pobjede u prvom kolu: Nije još sve savršeno, ali...

VfL Wolfsburg - 1. FC Heidenheim
Swen Pförtner/DPA
20.08.2023.
u 15:13

- Ne samo da smo postigli dva pogotka u prvom poluvremenu, nego smo također stvorili dvije ili tri obećavajuće prilike. U drugom poluvremenu bili smo malo pasivniji, to nije bilo ono što sam zamislio - rekao je bivši izbornik hrvatske reprezentacije

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer u srijedu je postao igrač Wolfsburga, i već je u subotu od prve minute debitirao za njemačkog prvoligaša koju vodi Niko Kovač.

Vukovi mogu biti zadovoljni 2:0 pobjedom protiv novog prvoligaša Heidenheima golovima u prvih pola sata susreta, a Majer je odigrao solidnu utakmicu uz jednu veliku promašenu priliku.

Pogotke za Wolfsburg je zabio danski napadač Jonas Wind i riješio pitanje pobjednika već u prvih pola sata igre. Prvi pogodak je postigao u šestoj, a drugi u 27. minuti igre.

- Ne samo da smo postigli dva pogotka u prvom poluvremenu, nego smo također stvorili dvije ili tri obećavajuće prilike. U drugom poluvremenu bili smo malo pasivniji, to nije bilo ono što sam zamislio - rekao je bivši izbornik hrvatske reprezentacije, te nastavio:

- Međutim, nakon priprema nitko točno ne zna u kakvom je stanju, stoga sam u cjelini zadovoljan. Možemo nastaviti dalje graditi na ovom ostvarenju. Nije još sve savršeno, ali niti jedna momčad ne može biti takva u prvom kolu - istaknuo je Kovač.

Kovačev i Majerov Wolfsburg u drugom će kolu Bundeslige imati nešto teži ispit budući da će u idućem kolu ići na gostovanje kod Koelna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije