Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN UVOD

VIDEO U prvih šest utakmica Bundeslige 27 golova. Olmo zabio, Majer debitirao i promašio zicer

VfL Wolfsburg - 1. FC Heidenheim
Swen Pförtner/DPA
19.08.2023.
u 18:01

U mnogim utakmicama gledali smo prave golijade, što dokazuje i brojka od 27 pogodaka u prvih šest utakmica nove sezone, odnosno čak četiri i pol po utakmici

Prvo kolo njemačke Bundeslige počelo je u velikom stilu. U mnogim utakmicama gledali smo prave golijade, što dokazuje i brojka od 27 pogodaka u prvih šest utakmica nove sezone, odnosno čak četiri i pol po utakmici. 

Najviše je tome pridonijela atraktivna utakmica Augsburga i Borussije Moenchengladbach koja je završila podjelom bodova uz čak osam pogodaka (4:4). Borussia je vodila 3:1, Augsburg preokrenuo na 4:3, ali su na kraju utakmice gosti uspjeli izjednačiti, i to u 97. minuti susreta. Hrvatski nogometaš Dion Drena Beljo ušao je u igru u 58. minuti susreta. Svih osam pogodaka s utakmice pogledajte OVDJE.

I u utakmici Bayera iz Leverkusena i RB Leipziga padalo je puno pogodaka. Momčad Xabija Alonsa je u Leverkusenu svladala momčad Marca Rosea rezultatom 3:2. 

Pogodak je u utakmici upisao i bivši nogometaš Dinama Dani Olmo koji je smanjio na 2:1 Leverkusena nakon što su pogotke zabili braniči Bayera Frimpong i Tah. Tako je Olmo nastavio sjajnu formu nakon hat-tricka u Superkupu u kojem je Leipzig pobijedio Bayern 3:0.

No, Florian Wirtz je povisio na 3:1 za Leverkusen, a Lois Openda je uspio tek zabiti utješni pogodak za 3:2 poraz Leipziga. Pogodak Danija Olma  te ostale pogotke sa susreta pogledajte OVDJE.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer u srijedu je postao igrač Wolfsburga, i već je u subotu od prve minute debitirao za njemačkog prvoligaša koju vodi Niko Kovač.

Vukovi mogu biti zadovoljni 2:0 pobjedom protiv novog prvoligaša Heidenheima golovima Jonasa Winda u prvih pola sata susreta, a Majer je odigrao solidnu utakmicu uz jednu veliku promašenu priliku. Priliku Majera pogledajte OVDJE.

Još jedan hrvatski reprezentativac koji je startao za svoju momčad bio je Andrej Kramarić, čiji je Hoffenheim poražen na startu prvenstva kući protiv Freiburga rezultatom 2:1.

Stuttgart je upisao najuvjerljiviju pobjedu dana, slavivši s velikih 5:0 protiv Bochuma. Hrvatski reprezentativac Borna Sosa u igru je ušao u 78. minuti susreta.

Podsjetimo, u prvoj utakmici kola u petak branitelj naslova prvaka Bayern je slavio protiv Werdera 4:0, a u svojem debitantnskom nastupu u bundesligi Harry Kane je upisao asistenciju i pogodak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije