Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOV ZA MINUTAMA

Kovač lani kupio igrača Dinama za 7.5 milijuna eura, a sad ga poslao suparniku

SV Darmstadt
18.08.2023.
u 17:07

- Odgovorni su se jako trudili oko mene i odmah sam imao dobar osjećaj. Lijepo je što sada mogu upoznati svoje nove kolege prije prve utakmice - rekao je bivši kapetan hrvatske U-21 reprezentacije

Donedavni član hrvatske nogometne U-21 reprezentacije Bartol Franjić (23) novi je igrač novog njemačkog prvoligaša Darmstadta, potvrdio je to klub na svojim službenim stranicama. 

Franjić je prošle sezone odradio veliki transfer iz redova Dinama u Wolfsburg, odakle ga je doveo bivši izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, i to za svotu od sedam i pol milijuna eura. 

Međutim, polivalentni branič i veznjak se nije uspio nametnuti kod hrvatskog stratega, pa je tako u godinu dana upisao tek sedam nastupa za Wolfsburg. Poslan je u Darmstadt na jednogodišnju posudbu.

- Odgovorni su se jako trudili oko mene i odmah sam imao dobar osjećaj. Lijepo je što sada mogu upoznati svoje nove kolege prije prve utakmice - rekao je Franjić, te dodao:

- Prošle godine sam mogao osjetiti okus bundesligaškog zraka, sada želim napraviti sljedeći korak u svojem razvoju u Darmstadtu i pomoći momčadi da ostane u ligi - rekao je Franjić nakon potpisa za bundesligašku momčad u kojoj očekuje veću minutažu i za koju će na dresu nositi broj 28.

Franjić je prošao sve reprezentativne uzraste Hrvatske između U-15 i U-21 selekcija. Odigrao je ukupno 12 natjecateljskih utakmica za U-21 reprezentaciju te mladu Hrvatsku vodio kao kapetan na Europskom prvenstvu u lipnju ove godine. Njegova vrijednost na Transfermarktu iznosi tri milijuna eura.

 

 

Komentara 3

BL
Blatina19
21:59 18.08.2023.

Mamic rezervnog stopeta prodao za 7.5 mio eura, a poslije njega orsica i ademia zajedno za tolimo

BL
Blatina19
12:06 19.08.2023.

Dosli su novci ali ispod stola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije