Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAINTERESIRANI ZA UTAKMICU

'Hrvati su slični Srbima. Želimo igrati s njima'

Grčka - Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
13.12.2017.
u 12:33

- Razgovaro sam s Rodolfom Villalobosom (predsjednik nogometnog saveza Kostarike) o utakmicama koje bismo mogli igrati u ožujku. Ima kandidata, a Hrvatska je jedna od mogućnosti jer je slična Srbiji - rekao je izbornik Kostarike Óscar Ramírez

Nakon reprezentacije Perua i nogometna reprezentacija Kostarike zainteresirana je za igranje prijateljske utakmice s Hrvatskom u ožujku kako bi se pripremila za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, izjavio je trener te srednjoameričke zemlje Óscar Ramírez.

- Razgovaro sam s Rodolfom Villalobosom (predsjednik nogometnog saveza Kostarike) o utakmicama koje bismo mogli igrati u ožujku. Ima kandidata, a Hrvatska je jedna od mogućnosti jer je slična Srbiji - rekao je trener Óscar Ramírez za internetske sportske novine Yashin Quesada.

Grčka - Hrvatska
1/11

Kostarika će  na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini E sa Srbijom, Švicarskom i Brazilom.

- Kao pripremu za utakmicu protiv Švicarske razmatramo Island i Irsku, ali još ništa nismo konkretno dogovorili - kazao je Ramírez.

Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a, rekao je u utorak Hini: 

- Ne komentiramo nikada dogovore oko prijateljskih utakmica prije nego je nešto dogovoreno i potvrđeno. A kada se to dogodi odmah objavimo na internetskoj stranici HNS-a.

Dogovor o protivnicima za ožujak može biti postignut "sutra, ali i za mjesec dana", dodao je Pacak.

Hrvatska bi mogla igrati s Peruom u ožujku u Sjedinjenim Državama, izvijestile su peruanske sportske novine D'Enganche navodeći da je HNS poslao ponudu Peruanskom nogometnom savezu. Kao drugi mogući protivnik toj južnoameričkoj reprezentaciji naveden je Island.

Komentara 6

DU
Deleted user
17:32 13.12.2017.

😃😂😅😆😆😆 ej upiša se od smijeha,pa ta gedza iz kolumbije uopce nema pojma da srbija nije u europi no na marsu

JU
juma
13:43 13.12.2017.

Ne vidim nas interes u toj utakmici. Kome je slicna Kostarika? Mozda Argentini? Ha,ha...Mi trebamo u pripremama igrati s jednom africkom reprezentacijom i dakako protiv Brazila ako je ikako moguce.

PR
PraviPlavi
14:56 13.12.2017.

novinarcicu, koji prenosis ovakve senzacije. imam jos jednu za tebe. ja nacuo da bi Swaziland htjeli igrati sa hrvatskom. sto kazes?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije