Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREMIJERKA

Kosor otkrila kako prati vatrene u Kataru: 'Naša reprezentacija je čudesna. Ne smijemo biti neskromni!'

Foto: Boris Scitar/Večernji list/BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL
1/4
09.12.2022.
u 12:55

Govoreći o obnovi od potresa Kosor je kazala kako zaduženog ministra Ivana Paladinu ne bi pustila u Dohu na utakmicu Svjetskog prvenstva ''jer on tamo nema što raditi''

Bivša premijerka Jadranka Kosor danas je u gostovanju u emisiji Političkog intervjua tjedna komentirala odluku o ulasku u Schengen, a podsjetila se i 2011. kada je Hrvatska pristupila pregovorima za članstvo u EU. Govoreći o obnovi od potresa Kosor je kazala kako zaduženog ministra Ivana Paladinu ne bi pustila u Dohu na utakmicu Svjetskog prvenstva ''jer on tamo nema što raditi'', pa komentirala i kako prati vatrene. 

- Ja to ne bih nazvala gledanjem, slušala sam zadnju utakmicu i oglancala sve staklene površine jer ne mogu gledati. Moj stan je zahvalan na tom mom zauzetom stavu - uz smijeh je komentirala bivša premijerka.

Na pitanje kakve su joj progoze uoči današnje utakmice protiv Brazila, Kosor je kazala:

- Brazil je Brazil, to je nogomet, ali je naša reprezentacija čudesna i sve je moguće. Neću prognozirati uspjeh, ali ne smijemo biti neskromni. Ovo dokud je Hrvatska došla je sjajan uspjeh.

- Sretno vatreni! A ja ću danas odabrati glačanje - poručila je Kosor, a cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

Pred nama je još jedan veliki nogometni dan, cijela će nacija s velikim zanimanjem gledati četvrtfinalnu utakmicu Svjetskoga nogometnog prvenstva u kojoj se u 16 sati sastaju Hrvatska i Brazil.

Najteži je to ispit za izbornika Dalića i njegove izabranike, što govore i prognoze kladionica prema kojima je Brazil uvjerljivi favorit i na njegovu je pobjedu tečaj 1,40, a pobjeda Hrvatske tretira se kao veliko iznenađenje pa je tečaj na nju 8.

>> VIDEO Navijači se na ulicama Dohe zagrijavaju za utakmicu s Brazilom

Komentara 1

DI
dinamo
15:37 09.12.2022.

nasljedila mjesto premijera.svašta.dobro je rekao mesić.. ova već iz paštete izlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije