Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REBIĆ OTPISAN

Kontroverzni vatreni je potjeran iz Bešiktaša! 'Hrvat je izazvao potpuni kaos u turskom velikanu'

Foto: Alessio Marini/IPA Sport / ipa-agency.net
1/17
11.03.2024.
u 10:56

Rebić je ove sezone u 23 susreta na terenu proveo samo 691 minutu, zabio je samo jedan pogodak i podijelio pet asistencija.

Turski mediji objavili su kako je bivši hrvatski reprezentativac prekrižen u Bešiktašu. U jutarnjim satima plasirana je vijest o 'šoku u Bešiktašu', odnosno kako je Ante Rebić izbačen iz momčadi turskog velikana. Kako navodi Fotomac, Rebić je 'izazvao nemir u momčadi i zbog toga ga stručni stožer nije uvrstio u sastav za utakmicu'.

GALERIJA Ante Rebić je potjeran iz prve momčadi Bešiktaša

1/17

Isto tako, navodi se kako je budućnost bivšeg hrvatskog reprezentativca u klubu već poznata. Iako Rebić ima ugovor do 2025. godine, na ljeto bi trebao napustiti klub jer na njega više na računaju. Uprava kluba će u sljedećih tjedan dana organizirati sastanak s Rebićevim menadžerom i poručiti mu da pronađe novog poslodavca. 

VEZANI ČLANCI:

Rebić je ove sezone u 23 susreta na terenu proveo samo 691 minutu, zabio je samo jedan pogodak i podijelio pet asistencija.

Komentara 3

ŠS
Štap sa glavom
12:24 11.03.2024.

Nije jedini koji je talent prosuo u blato.

ID
Ivo_didin
22:06 11.03.2024.

Ugovor još godinu dana, a Turci bi da već sada ode ... Nije problem, otvorite novčanik i sve se može dogovoriti.. Bez toga neće ići, makar s juniorima trenirao..

KR
kremenko
16:29 11.03.2024.

Piše se svračak a Ante nije prosuo talent nego je osvojio srebro u Rusiji .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije