Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KONTROVERZNI HRVAT'

'Hrvatski dečko od skandala opet je zakucan na dno. Znao je što ga čeka i donio je veliku odluku'

italian soccer Serie A match - Bologna FC vs AC Milan
Foto: Alessio Marini/LiveMedia / ipa-agency.net
1/17
20.02.2024.
u 07:30

skusni portugalski trener hrvatskog napadača uopće nije uvrstio na popis za utakmicu što je jasan znak da više ne računa na njegove usluge i pred Hrvatom je nekoliko teških mjeseci.

Za bivšeg hrvatskog reprezentativca Antu Rebića u Bešiktašu nema drugog izlaza osim odlaska iz Istanbula. Postalo je to sasvim jasno nakon poteza Fernanda Santosa prije utakmice protiv Konyaspora. Iskusni portugalski trener hrvatskog napadača uopće nije uvrstio na popis za utakmicu što je jasan znak da više ne računa na njegove usluge i pred Hrvatom je nekoliko teških mjeseci.

GALERIJA Turci pišu da je Rebić otpisan iz Bešiktaša

italian soccer Serie A match - Bologna FC vs AC Milan
1/17

Rebić je već pomalo zaboravio kakav je osjećaj biti starter u prvenstvu Turske. Posljednji put to se dogodilo početkom prosinca u gradskom derbiju i porazu od Livakovićevog Fenerbahčea (1:3). Od tada je bivši vatreni napravio nekoliko skandala. Kršio je klupsku disciplinu, bio je otjeran s treninga, a kada se vratio u momčad, nije se uopće zalagao, piše BiH portal SportSport.ba uz naslov: 'Kontroverzni Hrvat i dečko od skandala opet je zakucan na dno.' 

VEZANI ČLANCI:

Turski mediji pišu da je Rebić već bio pripremljen na takav scenarij, navodno ga ne zanima ostatak sezone i već je odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Govore da se Rebić želi vratiti u Italiju, gdje je proveo dobar dio karijere igrajući za Fiorentinu, Hellas i Milan. 

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
09:11 20.02.2024.

Zmijavci?? Pa bio bi kapiten i glavni lik. Nu njega.

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
11:27 20.02.2024.

Za bivšeg hrvatskog reprezentativca Antu Rebića u Bešiktašu nema drugog izlaza osim odlaska iz Istanbula jer se ponašao poput pravi hrvat i brzo postao nepoželjan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije