Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI TRABZONSPOR

VIDEO Kontroverzni vatreni je trn u oku Bešiktaša. Sada je jednim potezom oduševio navijače

Serie A - AC Milan v Sassuolo
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/9
04.02.2024.
u 21:44

Nakon što je treneru Fernandu Santosu prekipjelo zbog Rebićevog manjka zalaganja na treninzima, uprava mu je ponudila sporazumni raskid ugovora, pisali su turski mediji navodeći da je takvu ponudu bivši hrvatski reprezentativac odbio

Turski velikan Bešiktaš je u 24. kolu turskog prvenstva svladao Trabzonspor (2:0) i tako ih preskočio na tablici. Na prvom i drugom mjestu su i dalje bodovno izjednačeni Fenerbahče, odnosno Galatasaray, Obje momčadi imaju 63 boda. Trećeplasirani Bešiktaš ima 39 bodova, dok četvrti Trabzonspor ima 37 bodova.

Oba pogotka u ovome susretu zabio je Semih Kilicsoy. Najprije u 44., a zatim i u 62. minuti. Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je u igru u 88. minuti. Svega nekoliko minuta kasnije svojim potezom oduševio je navijače Bešiktaša. Na njemu je bio protivnički igrač Batista Mendy, a Rebić ga se riješio tako što mu je loptu provukao kroz noge. Snimku tog trenutka možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Dinamo dominantno svladao Goricu (2:0). Baturina i Špikić zabili za slavlje na Maksimiru

Serie A - AC Milan v Sassuolo
1/49

Ipak, Rebiću jedan dobar potez neće biti dovoljan da preživi u klubu. Turski mediji pišu kako je hrvatski nogometaš veliko razočaranje za istanbulski klub koji je prošloga ljeta u njemu vidio veliko pojačanje kada ga je doveo iz Milana. Ugovor mu vrijedi do 2025. godine, a do sada je upisao 20 nastupa uz jedan pogodak i pet asistencija.

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je treneru Fernandu Santosu prekipjelo zbog Rebićevog manjka zalaganja na treninzima, uprava je ponudila sporazumni raskid ugovora kako bi proljetni dio sezone mogao provesti negdje drugdje, pisali su Turci. Navode da je Rebić takvu ponudu odbio. Svoje najbolje klupske utakmice igrao je u dresu Eintracht Frankfurta i Milana, a javnost pamti i njegovu svađu sa Zlatkom Dalićem tijekom neuspješnog Europskog prvenstva 2021. godine.

VIDEO Vatreni je postao najveći parazit u nogometu – ne trenira, uzima novac i smije se u lice

 

Komentara 1

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
07:29 05.02.2024.

Sad će i njega Hajduk zvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije