Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Kolumbija i neuvjerljiva Argentina izborili četvrtfinale

Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.06.2019.
u 00:15

Prvo mjesto u skupini B osvojila je Kolumbija s 9 bodova, druga je Argentina s 4, Paragvaj ima 2 boda, a Katar 1 bod

Nakon poraza od Kolumbije i remija s Paragvajom, nogometaši Argentine su u nedjelju u posljednjem kolu skupine B u Porto Alegreu dobili Katar s 2-0 golovima Lautara Martíneza (4) i Kuna Aguera (82), te su se plasirali u četvrtfinale Copa Americe. 

Argentincima je pomogla i Kolumbija, koja je već ranije osigurala četvrtfinale. Unatoč tome, Kolumbija je upisala i treću pobjedu u skupini, svladavši Paragvaj s 1-0 golom Gustava Cuéllara (31). 
 
Prvo mjesto u skupini B osvojila je Kolumbija s 9 bodova, druga je Argentina s 4, Paragvaj ima 2 boda, a Katar 1 bod.    

Tako su zasad plasman u četvrtfinale osigurali Brazil, Venezuela i Peru iz skupine A, zatim Kolumbija i Argentina iz skupine B, a iz skupine C branitelji naslova nogometaši Čilea, te Urugvaj.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojnik
08:50 24.06.2019.

Pa ovi Argentinci imaju vise srece nego pameti....nevjerojatno da ih se tako bezocno gura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije