Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našao se u problemima

Kod Partizanova igrača pronađena droga, prijeti mu zatvorska kazna

košarkaška lopta
Foto: Igor Šoban/Pixsell
01.08.2019.
u 17:07

Bude li optužen, Thomasa čeka zatvorska kazna od dvije do čak deset godina. Amerikanac je ovog ljeta potpisao ugovor s beogradskim klubom

Novi košarkaš beogradskog Partizana Rashawn Thomas do grla se našao u problemima. Naime, teksaška policija je u njegovom automobilu pronašla nekoliko pilula ekstazija, 3.5 grama marihuane i dvije boce kanabisovog ulja.

Bude li optužen, Thomasa čeka zatvorska kazna od dvije do čak deset godina. Amerikanac je ovog ljeta potpisao ugovor s beogradskim klubom.

'Nakon što se zaustavio Thomas je spustio prozor, a policijski službenik osjetio je miris marihuanu. Vozač je očigledno tijekom vožnje konzumirao marihuanu', priopćila je teksaška policija.

Košarkaš je uz jamčevinu od 32.000 dolara pušten iz pritvora, ali se mora pojaviti na sudu, protiv njega je podnijeta kaznena prijava. Za takav prekršaj predviđena je kazna od dvije do deset godina.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
19:25 01.08.2019.

Kad drot pozna miris marihuane znaći da ju i on ... tu i tamo, u slobodno vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije