Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA BENITEZU

Klinsmann kritizira: Liverpoolu nedostaje kvaliteta

Jürgen Klinsmann
Reuters
11.12.2009.
u 09:40

Bivši nogometaš i izbornik njemačke reprezentacije Jürgen Klinsmann (45) otvoreno je kritizirao menadžersku politiku Rafe Beniteza, stratega Liverpoola.

Klinsmann slovi kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe “redsa” uslijed loših rezultata pod Benitezom ove sezone (ispadanje iz Lige prvaka, sedmo mjesto u Premier ligi nakon 15 kola, op.a.), a u razgovoru za The Sun spomenuo je koji su nedostaci u igri kluba.

- Liverpoolu nedostaje tehničke potkovanosti i pas-igra. Imaju nekoliko igrača koji su sposobni za to, ali ne po cijelom terenu. Nema pravog protoka lopte i manjka kreativnosti u momčad. Sve ovisi o Gerrardu i Torresu, a to je premalo. Ne može sve biti na leđima dvojice igrača i zato su potrebna pojačanja da bi se osiguralo da završe među prva četiri na kraju sezone – rekao je Klinsmann.

- Liverpoolu nedostaje pravi playmaker, prava desetka, kao i jedan vrhunski napadač koji bi igrao uz Torresa. Frustrirajuće ih je gledati kako sada stoje – dodao je Nijemac koji je razgovore s Liverpoolovim vlasnicima Georgeom Gillettom i Tomom Hicksom oko preuzimanja klupe vodio još krajem 2007. godine, ali se nedugo potom opredijelio za klupu Bayern Münchena.

Trenutno je Klinsmann bez posla, a nedavno je najavio da želi ponovo raditi. Gillett je navodno njegov veliki obožavatelj i posebno je sklon njegovom dovođenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije