Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao ali i frazier

Kličko u sjajnom meču nokautirao Puleva i obranio naslov

Kličko
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
15.11.2014.
u 23:44

– Neću se predati i ovo nije moj kraj – kazao je Pulev, koji je prvi boksač koji je posve ravnopravno parirao teškaškom prvaku.

Ukrajinac Vladimir Kličko (63-3, 53 KO’s) obranio je u hamburškoj O2 Areni titule svjetskog teškaškog boksačkog prvaka (WBA, WBO, IBF i IBO) nokautiravši u petoj rundi Bugara Kubrata Puleva (20-1, 11 KO’s). Tri puta ga je rušio u nokdaun, a dovršio lijevim krošeom.

– Bio je to među najboljim teškaškim mečevima koje sam gledao! U rangu nekadašnjih okršaja Muhammada Alija i Joea Fraziera. Mogao je meč otići i na stranu Puleva – komentirao je naš stručnjak Željko Mavrović borbu u kojoj je Vladimir Kličko 17. puta obranio titule. Jedino je duže dominirao Joe Louis, Kličko je na tronu osam godina, on je bio čak jedanaest. Posljednji koji je dobio Vladimira Klička bio je Lamon Brewster, 2004. godine.

Neću se predati i ovo nije moj kraj – kazao je Pulev, koji je prvi boksač koji je posve ravnopravno parirao teškaškom prvaku.

>> Ovo se dogodi kada dirate boksačevu suprugu

Komentara 21

MU
mudri
01:02 16.11.2014.

Od Mavrovićeve euforije pomislio sam da se tuku Batman i Superman

DO
domazl
08:11 16.11.2014.

Mavrović u svojoj zanesenosti kao da nije bio na meču. Kaže da je meč mogao otići na drugu stranu, Koju? Vladimir ga je elegantno napucao, iako je Pulev bio dobar protivnik. Borba super, boks čist. Još od Alija nije bilo ovako lijepo za gledati, bravo dečki!

Avatar comandante
comandante
09:14 16.11.2014.

Totalna dominacija Klička, Bugarin osim hrabrosti i čvrstine nema ništa, Mavrović je 5 puta stavljao Klička u nogdaun??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije