Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJA PORUKA Sve je krenulo nizbrdo...

Klasnić: Ovi u Nantesu nemaju pojma

31.12.2008.
u 18:00

Iz Werdera je otišao ljut, tužio je njihove liječnike za nemar. Smatrao je kako je Nantes idelno mjesto za novi početak, a bio je tek djelomično u pravu - navijači su ga veselo dočekali, žute 17-ce bile su najtraženija roba u fan shopu. No, priča se okrenula, a on kao novogodišnji dar poslao nekoliko otrovnih strelica prema treneru i suigračima.

- Znate koji je njihov problem, mislim na igrače u Nantesu? Vrlo nas je malo koji zadovoljavamo standarde prve lige, kazao je Ivan za novogodišnje izdanje njemačkog Welta. U zemlji u kojoj je izgradio karijeru, hrvatski reprezentativac i odmara.

U klubu je dočekao i novog trenera, 53. godišnjeg Francuza Baupa, koji trenutačno bježi pet bodova skupini 'otpisanih' iz prve lige. Stil možda nije atraktivan, ali bodovima se ne gleda 'u zube'. No...

- Bilo bi mu bolje da promijeni taktiku. Jer, ja nisam došao u Nantes kako bih sjedio na klupi, savjetovao je trenera naš Ivan. Podsjetimo, nedavno mu je poslao i odvjetnika, jer je figurirao tek kao četvrti napadač.

Zanimljivo, u 19 kola, Killer je odigrao njih 15. Postigao je dva gola.

Našeg napadača još nešto frustrira:

- Užasno je teško živjeti u Francuskoj, jer ovdje gotovo nitko ne govorio Engleski. No, ostajem ovdje. Imam ugovor, neću nigdje odlaziti, zaključio je Ivan za Welt.

Dapače, iako su interes pokazali Borussija Mönchengladbach, Wolfsburg, Kaiserslautern i još neki njemački klubovi, predjsednik Nantesa prije dva dana je kazao "Nema prodaje za Klasnića."

Intervju su pročitali i drugi, pa tako novinar Goal.coma Robin Bairner komentira: "Kad igrač odluči napasti ljude u svojem klubu, to znači da je nezadovoljan ili da se radi o - primadoni. To dovoljno govori o karakteru Ivana Klasnića, koji je generalno u prvih pet mjeseci u Nantesu razočarao.

Inače, na svojoj službenoj stranici Ivan je svojim navijačima ostavio poruku "Sretna Nova!, Bonne année!"

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije