Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi u F1

Kimi sljedeće godine u Ferrariju, a Alonso u RB-u?

Alonso
nph / Mathis/PIXSELL
14.08.2013.
u 09:07

Donedavno je Kimi bio želja Red Bulla iz kojeg na kraju sezone odlazi Australac Mark Webber

U svijetu Formule 1 zavrtjela se priča kako bi Lotusov pilot Kimi Räikkönen, iduće sezone mogao voziti za Ferrari. Navodno su se finski vozač i čelnici talijanske momčadi usmeno dogovorili te je pitanje vremena kada će tu vijest objaviti. Räikkönen je s Ferrarijem osvojio naslov svjetskog prvaka 2007. godine. Ako se to službeno potvrdi, Raikkonen bi se pridružio Jamesu Allisonu koji je nedavno iz Lotusa došao u Ferrari.

Donedavno je Kimi bio želja Red Bulla iz kojeg na kraju sezone odlazi Australac Mark Webber. Ako austrijskoj momčadi neće uspjeti dovesti finskog pilota tada će Red Bull učiniti sve kako bi doveo nekadašnjeg svjetskog prvaka Španjolca Fernanda Alonsa, koji je trenutačno prvi Ferrarijev vozač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije